Együtt

szerző:??

Aki régóta követi a blogot, az tudja, hogy minden évben karácsony tájékán a csapat játszik egy fotócserés játékot. Azaz mindenki küld egy fotót, kisorsolom őket, szétküldöm, és így mindenki készít egy meglepetés oldalt valakinek a csapatból. Mikor minden oldal elkészül így vagy úgy átadjuk egymásnak, és nagyon örülünk. :) Hogy ez a kis buli ne csak nekünk legyen izgalmas, minden évben játékot hirdetünk itt a blogon, mikor is hosszú-hosszú napokon át megmutatunk egy-egy oldalt nektek, az alkotó megnevezése nélkül, s mikor mindet láttátok, tippelhettek, hogy melyiket ki készítette. Az első tökéletes megfejtést adó versenyző pedig természetesen nem marad jutalom nélkül! ;)

Igaz idén kicsit későn jött el a játék pillanata, de a lényeg, hogy eljött, nem igaz? :) 12 oldalt mutatunk, 12 napon keresztül, majd a 12. napon hozunk egy űrlapot, aminek kitöltsésével részt vehettek a játékban. 7. nap, 7. oldal. (A szerk.)

Amikor megkaptam a fekete-fehér fotót Roni tündéri gyermekeiről nagyon megörültem. Ennél hálásabb „témát” és fotót nem is kaphattam volna. Megnyugodtam, hogy mi sem egyszerűbb ezekkel a feltételekkel egy oldalt összedobni.

Igen ám, de amint ráhelyeztem a kinyomtatott fotót egy fehér alapkartonra, döbbentem rá, hogy mégsem lesz annyira könnyű dolgom. A fotón ugyanis Roni kisfia és kislánya mosolygott vissza rám, vagyis nem készíthetek kimondottan csajos és fiús oldalt igazán.

Először a semleges fehér vonalat céloztam meg magamnak, aztán arra gondoltam, elnézve az übercuki gyerekeket, hogy mégis színt kíván az oldal. Oké, de milyen színeket?

Na, ekkor ugrott be, hogy Roni lesz az én kiindulópontom. Az általa kedvelt színeket fogom használni. A pöttyös textúrákkal a babás oldalt erősítettem, az arannyal pedig a gyermeki „ragyogást” próbáltam hangsúlyozni.

A bojtot hímzőfonalból és még egy-két kiegészítőt (love felirat, csíkos mini masni, rózsa) magam készítettem zsugorfóliából.

1-IMG_4644 2-IMG_4645 3-IMG_4648

Drága Roni, remélem tetszik! 🙂

 

Felhasznált termékek:

Indák – http://www.noicsizma.hu/termek/indak-525

Összetartozás: http://www.noicsizma.hu/termek/osszetartozas-230

Kislányok álma – http://www.noicsizma.hu/termek/kiralylanyok-alma-228

Sátrazunk – http://www.noicsizma.hu/termek/satrazunk-509

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!