Élj, nevess, szeress

szerző: Knieszner Anna

Nem tudom, visszaköszön-e a képről, de életem/életünk egyik legjobb nyaralása volt a tavalyi; tenger, napfény, delfinek, homok…Ezen a képen az látszik, amint arra várunk, hogy egy hatalmas fotellal 15 percen keresztül repítsenek a tengeren; gyerek izgul, anya szintén, már fel vagyunk szerszámozva, és a deszkás stégen várunk a nagy eseményre. Ezt a napsütötte, deszkás, szilánkos érzést szerettem volna a háttérrel megörökíteni.

Imádom a chipboard-ot, aki ismer, tudja rólam, így nem győztem eleget használni és a hangulathoz nekem nem illett volna, ha színezem, díszítem, hagytam őket egyszerűen, nagyszerűen, pőrén – mi sem voltunk éppen túlöltözve…:) . Egyetlen változtatásként az egyik polaroid-keretet félbevágtam, ez adja a jobb alsó rész keretét, illetve a cím alapját. Imádom, hogy magyar címeket adhatok az oldalaimnak – chipboard-ból! 🙂

Papírokon kívül használtam még egy drótszívet, egy címkét a fotón("Egy szuper nap"), miltonkapcsot, néhány akrilpöttyöt (abba is szerelmes vagyok), a fotón lévő "smile" feliratot pedig StazOn-nal pecsételtem.

Imádtam készíteni ezt az oldalt, mert bár lehet, hogy nem pont az én stílusom, de egyrészt kiléptem a komfortzónámból, másrészt visszahozta annak a tényleg szuper napnak az emlékét.

Élj,nevess,szeress (2) részletfotó2 részletfotó3 részletkép3b

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!