Első nap az oviban

szerző: Kocur Márta (Tika)

Szeptember 5-e nagy nap volt a mi életünkben – Anna ovis lett. Gondolom, mint minden elsőgyermekes anyukánál, teljesen érthető volt, hogy én sokkal jobban izgultam, hogy vajon milyen lesz az első nap, ami aztán meghatározó a későbbiekre. Itt nálunk nincs beszoktatás (igen, elsőre ez durvának tűnik), és látva körülöttem a sok hasonló cipőben járó családot, ahol van rá lehetőség, a szívem szakadt meg őt elengedni, három és fél év után egy viszonylag idegen közegbe.

A vártnál sokkal, de sokkal jobban vette ez a lány az akadályokat, és én határtalanul büszke vagyok rá emiatt! Az elmúlt egy hónap során talán egyszer volt sírás reggel, de ezt leszámítva szereti az ovit, sokat mesél, tele van élményekkel, szerzett barátnőket is, és tucatjában állnak itthon a nekem készített rajzocskái 🙂

Az első napon készült fotót mindenképpen szerettem volna oldalba foglalni, hiszen mit örökítsünk meg, ha nem ilyet. Úgy örültem, amikor az új termékpalettára felkerültek ezek a gyönyörű levél sziluettek és a nagyon cuki bogárkák! Éppen ideillenek, hiszen Anna minden reggel tutira talál egy éppen bennünket váró faágat útközben, amelyekkel aztán a bogarakat, csigákat keresgéli egészen az oviig, a falevelek gyűjtéséről nem is beszélve.

1 dsc_3713 dsc_3719 dsc_3720 dsc_3733 dsc_3743 dsc_3753 dsc_3759

Az oldalhoz szinte csak a legújabb termékeket használtam fel. A geometrikus háromszögeket, amikor megrendeltem, tudtam, hogy így fogom felhasználni, hasonló háromszöges elrendezést korábban már lementettem a Pinterestről, gyakorlatilag ebből készítettem el a fehér alapkartonra a hátteret. Mivel nagyon szeretem a chipboardokat natúran hagyni, ezért csak a bogárkákat színeztem be a szürke Memento tintapárnával, hogy egy picit kitűnjenek. Imádom az átlátszó szövegmatricákat is, legszívesebben mindenhova odabiggyeszteném, annyira jól mutatnak, fotókon is!

Felhasznált termékek:

Geometrikus háromszögek: http://www.noicsizma.hu/termek/geometrikus-haromszogek-871

Levél sziluettek: http://www.noicsizma.hu/termek/level-sziluettek-919

Bogár bagázs: http://www.noicsizma.hu/termek/bogar-bagazs-915

Mesés az élet! A5-ös matricaív: http://www.noicsizma.hu/termek/meses-az-elet-a5-os-matricaiv-896

Körcímkék a fotókhoz: http://www.noicsizma.hu/termek/korcimkek-a-fotokhoz-426

Oviban-suliban címkekészlet: http://www.noicsizma.hu/termek/oviba-suliban-cimkekeszlet-459

Memento tintapárna: http://www.noicsizma.hu/termek/memento-drew-drop-tintaparna-862

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!