Esküvői album “5.1”

szerző: Ranga Sophie

Javában dübörög a karácsonyi láz, én viszont más témát hoztam most. Még nyár elején kaptam felkérést egy szeptemberi esküvőre szánt album elkészítésére. Egész nyáron készültem rá – leginkább lélekben – majd az alkalom előtti héten nekiugrottam (na, jó ez nem teljesen igaz… a hozzávalókat már rég megrendeltem. Pl. a csodaszép esküvői készletet a Nőicsizmától 😉 ).

A méret, színvilág, stílus kiválasztását hosszas levelezés előzte meg a megrendelővel (aki egyenesen Angliából adta le a rendelését, wooow!), ahogy azt is, hogy hány oldal legyen, és milyen fotók kerüljenek bele. Végül ez is polaroidos album lett (lehet, érdemes lenne üzletszerűen foglalkoznom polaroid gép bérbeadásával 😀 ).

Az album előlapja az univerzális kraft karton, amire egy ablakot készítettem. A látszat ellenére egészen egyszerű volt. A sörkaron alap közepére vágtam egy négyzet alakú lyukat, ami alá csak be kellett hajtani a ráragasztott, ”X”-ben kivágott kraftot. A lyuk alá egy mintás papírt varrtam (a sörkartont remekül viszi a varrógép!). A belső borítást a felragasztás előtt szintén körbevarrtam, így elegánsabbnak találtam. A borítók belső oldalára – minden rosszakarás nélkül J – simán szétvágtam egy tandem biciklis chipboardot. Szerintem nagyon vagányan lett!  A oldalakat sorban legyártottam: az elsőt pauszból, aztán a különböző témájú fotókhoz passzolókat (menyasszony, vőlegény, boldogító igen, stb.), a végére pedig a pénzátadó borítéknak és a személyes üzenetnek egy kihajthatót. Az egészet két albumcsavarral fogtam össze, amit előzőleg füstfóliával aranyoztam.

Bár ez a sokadik polaroidos album, amit mutatok, mégsem tudom megunni… és elérte a célját, mert a pár le volt nyűgözve… mondjuk, naná! Ilyen cuccokkal? 😀

1.

2

3

4

5

6

7

8

9.

10

11.

Felhasznált anyagok

Esküvői papírkészlet

Mintás pausz papír

Tandem bicikli

Ágak

Szöveges matricák

Varrható kraft papír

Szöveges chipboardok

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!