Eszteroldal

szerző: Ranga Sophie

Nemrég egy újabb tizennyolcadik születésnapos kérésnek tettem eleget. Unokanővérem szerette volna meglepni kis-nagy lányát egy oldallal.

Azért is jó ilyet készíteni, mert az ember látja, hogy azért a fiatalok is öregednek. 🙂 … meg persze azért, mert jó elidőzni a fotók felett, visszaidézi picit az elmúlt éveket. Mikor is nőt fel ez a kislány? Akaratlanul is párhuzamot vontam a saját gyerekeimmel, és megerősített, hogy nem szabad sürgetni az időt, minden velük töltött percet ki kell élvezni!

Az oldallal kapcsolatban az volt a kérés, hogy sok fotó legyen rajta, és egy farkas… híján róka. 🙂 A fotókat úgy válogattam össze, hogy 3-5 évente legyen egy kép. Az alapot NCSD stencillel és három féle színű tintával csíkoztam, aztán szöveges nyomdával bélyegeztem rá hosszában. Az írásos selyempapírt a húgomtól kaptam: a munkahelyén ezzel készítik a díszcsomagolást, és nekem nagyon megtetszett. 🙂 Az írásos chipboardot szavakra vágtam, és úgy ragasztottam, majd varrtam a papírra. A fotók alá másfél centis múzeumkartont ragasztottam, hogy kiemeljem őket a papír síkjából.

IMG_9209.1 IMG_9215.1 IMG_9218.1 IMG_9222.1 IMG_9227.1 IMG_9230.1 IMG_9247.1

Fiatalkori önmagamból kiindulva nehéz eltalálni ennyi idősen bárki ízlését, de bízom benne, hogy szeretni fogja!

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!