Family

szerző: ??

Aki régóta követi a blogot, az tudja, hogy minden évben karácsony tájékán a csapat játszik egy fotócserés játékot. Azaz mindenki küld egy fotót, kisorsolom őket, szétküldöm, és így mindenki készít egy meglepetés oldalt valakinek a csapatból. Mikor minden oldal elkészül így vagy úgy átadjuk egymásnak, és nagyon örülünk. :) Hogy ez a kis buli ne csak nekünk legyen izgalmas, minden évben játékot hirdetünk itt a blogon, mikor is hosszú-hosszú napokon át megmutatunk egy-egy oldalt nektek, az alkotó megnevezése nélkül, s mikor mindet láttátok, tippelhettek, hogy melyiket ki készítette. Az első tökéletes megfejtést adó versenyző pedig természetesen nem marad jutalom nélkül! ;)

Igaz idén kicsit későn jött el a játék pillanata, de a lényeg, hogy eljött, nem igaz? :) 12 oldalt mutatunk, 12 napon keresztül, majd a 12. napon hozunk egy űrlapot, aminek kitöltsésével részt vehettek a játékban. 9. nap, 9. oldal. (A szerk.)

Mikor megkaptam Piroska bájos családjáról a fotót, szinte láttam magam előtt az oldalt! Van egy nagyon szép kockás papírom, ami már rég bevetésre várt és mivel apuka és Blanka is kockásban van, úgy gondoltam el is jött az ideje. Előhívattam a fotót, nagyjából összeraktam az oldalt… persze aztán jött a karácsonyi őrület és az oldal csak ott árválkodott az asztalomon. Az ünnepek közötti nyugis napok egyikén egy külföldi blogon nézelődve „szembejött” velem az oldalam szakasztott mása!!! 😀 Azt hittem ilyen csak egyszer fordul elő az emberrel az életben, hát nem! 😀 Gondolhatjátok, hogy mi következett most, hát persze: ÚJRATERVEZÉS! 😀

Viszonylag nehezen engedtem el a kockás papírt, de egy teljesen más koncepciót találtam ki a képhez, a mintás alap már túl mozgalmas lett volna. Vágógéppel kivágtam egy nagy, furcsán feldarabolt family feliratot és ezt díszítettem minimálisan körbe. A végeredménnyel nagyon elégedett voltam 😀 , szerencsére Piroskának is tetszett!

1 2 3

 

Felhasznált anyagok

Nyilazzunk chipboard http://www.noicsizma.hu/termek/nyilazzunk-chipboard-keszlet-469

Pici szívem chipboard http://www.noicsizma.hu/termek/pici-szivem-733

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!