Felejthetetlen emlék

Szerző: Suhai Hajni

Már rég szerettem volna egy olyan oldalt késziteni, amelyiken végre nem csak én vagyok a fotón, hanem ketten vagyunk a férjemmel. Ritka az ilyen fotó, mert vagy én fotózok vagy ö, a selfiet pedig nem igazán szeretjük. Szóval megvan a fotó és végre a fotón a férjem is, akit itt a blogon elég sokat emlegettem és ez alkalommal  legalább látjátok is, nem olyan, mint Colombo felesége :-), hogy szó esik róla, de soha nem látni.Amióta megkaptam az akvarell festékemet, kisérletezek, vizezek, pacsmagolok, spriccelek, próbálgatom mit sikerül kihoznom belöle, mert csodásan festeni, na azt soha nem fogok tudni. Ez a háttér is igy készült. 

Nagyon tetszett a szöveges pausz az A4-es Te& Én papirkészletböl. Szerettem volna nem eldugva a fotó hátához használni hanem valahogy úgy, hogy érvényesüljön az oldalon. Vágtam kört, háromszöget, tépegettem, meg minden, de sehogy nem tetszett, aztán csikokra vágtam és elkezdtem tologatni a háttéren és amikor ez a forma összeállt, úgy éreztem, hogy  igy maradhat is.  A pausz csikokat nem  ragasztottam mindenhol a háttérhez, hagytam, hogy  itt-ott kövesse az akvarell festéktöl enyhén hullámos papirt. Egyrészt, mert igy kis dimenziót adott az oldalnak, másrészt nekem a Balaton hullámait juttatja eszembe.

A pillangókat már régebben kivágtam, egy másik oldalamhoz, mondhatom úgy is, hogy "maradék pillangok“ és 3D ragasztóval  csak egy pontban ragasztottam az oldalhoz, hogy olyanok legyenek, mintha röpülnének. A virágokat az " Ásó, kapa, nagykaland" rózsás papirjából vágtam ki. A fotó alatti papirok széleit kicsit "öregbitettem", tépkedtem és keretként  még használtam pár chipboardot. Most komment nem került az oldalra,  mert a chipboard szócimkék tökéletesen elmondják, felidézik mindazt, ami számomra fontos és ehhez a fotóhoz-emlékhez kapcsolódik.

Jó volt késziteni az oldalt, mert amig készitettem, sok emlék eszembe jutott arról a napról, a sok mókáról és kacagásról és a Balatonról, amely számunkra  nem csak  nyaralóhely, hanem a harmadik otthonunk.

Felhasznált termékek:

Fehér alapkarton

 

1 hozzászólás

  1. Imádom! 

Hozzászólás most!