FesztiválON

szerző: Tihany Tamara

Már javában tombol a Sziget fesztivál, és ennek kapcsán elméláztam kicsit. Nem sokszor voltam Szigeten, egész eddigi életem során mindössze háromszor, de az a három az mind nagyon emlékezetes volt! 🙂

Felejthetetlen élmények hada…Sajnos idén sem megyünk ki, ezért maradt az emlékezés. 🙂 Ez a fotó az utolsó szigetes kalandom során készült rólam, és a barátnőmről, négy évvel ezelőtt, Ákos koncerten. Hihetetlen klassz koncert volt, csodaszép emlékeket örzök róla, úgyhogy mindenképpen oldalra kívánkozott.

Valami laza, fiatalos hátteret szerettem volna, ezért mixed mediaban gondolkodtam. Mondjuk a végeredményre túlzás a mixed media jelzőt használni, de azért egy kicsit festegettem, ha nem is sokat. 🙂 Kipróbáltam az új Kaleidacolor tintapárnámat, és el voltam ragadtatva a színeitől. Aki esetleg még nem ismerné ezt a fajta tintapárnát: vizesbázisú tinta, tehát mindent lehet vele, amit pl. a Distress Inkekkel. Egy palettán 5 szín szerepel, amiket szét lehet húzni, tehát külön-külön is használhatóak. 

A mostani oldalhoz akvarell papírt használtam, erre vittem fel a tintapárnáról a színeket ecsettel és sok-sok vízzel, színátmeteesen. A tintapárnát egy zacskóra nyomkodtam, és a vizes ecsettel szedtem fel a színt.  Mikor a festés megszáradt, a színátmenet minden színével egyenként pecsételtem is, jó sokszor, néha halványabban, néha élénkebben. Izgalmas hátteret kaptam így is, úgyhogy más médiumot végül nem használtam. Ezután papírokat rétegeztem a fotóm alá, és a fesztiválos csipikből válogattam a köré a díszítést.

IMG_5858 IMG_5866 IMG_5867 IMG_5868 IMG_5869 IMG_5870 IMG_5871 IMG_5872

Olyan jó néha régebbi emlékeket is megscreppelni. 🙂

Felhasználtam:

Kaleidacolor tintapárna http://www.noicsizma.hu/termek/kaleidacolor-tintaparnak-860

Ünnepi girlandok http://www.noicsizma.hu/termek/unnepi-girlandok-866

Fesztiválos chipboard csomag: http://www.noicsizma.hu/termek/fesztivalos-chipboard-868

Zene bárhol, bármikor címke csomag http://www.noicsizma.hu/termek/zene-barhol-barmikor-856

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!