Fólia kártyák

szerző: Hulman Edit

Ebben a posztban a szívem csücske, a fólia kerül terítékre! Imádom az átlátszó fóliák játékosságát! Nagyon fel lehet dobni vele minden scrapbook alkotást, a PL-ben meg egyszerűen fantasztikus, ahogy egyik hétből át lehet „látni” a másik hétbe!  Ha olyan kockák vagytok, mint én, akkor csupán  egy dologra „kell”  figyelni:  a díszítés a kártya mindkét oldalát egyforma legyen.

Amire szükséged lehet: természetesen fólia (minden papírboltban lehet kapni, írásvetítő fólia, vagy előtét fóliaként keressétek), címkék, matricák, stencilek, különböző paszták, sizzix, domborító mappák.

IMG_9477

Mutatok pár egyszerű, gyors és nagyon látványos kártyát!

Az első kártyánál egy címkék vágtam ketté, ráragasztottam a fóliára és kicsit megdíszítettem:

hulman edit

Ugyanez papírral és címkével, chipboarddal:

8a 8b

Ennél a kártyánál az egyik kedvenc domborító mappámmal egyszerűen domborítottam a fóliát :

3

És akkor jöjjenek a kedvenceim… stencil és paszták kombinációja… az a legjobb ebben a technikában, hogy csak a kártya egyik oldalát kell „megdolgozni”, a másik oldalon ugyanolyan fantasztikus lesz:

3D fóliával

hulman edit1

Glitter pasztával

hulman edit3

Struktur pasztával. Ehhez a kártyához extra tipp: ha az átlátszó fólián nem akarod, hogy látszódjon a ragasztó, akkor használj ragasztó spray-t! 😀

9a 9b hulman edit2

És egy utolsó ötlet mára, lehet nyomtatható írásvetítő fóliát is kapni (ez létezik tintasugaras és lézer nyomtatóhoz is), ezeknek a fóliáknak egy egyik oldala kicsit érdes, erre kell nyomtatni

6

Remélem, ma is tudtam Nektek újat mutatni és már egyre többen éreztek késztetés, hogy ki is próbáljátok! 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!