Fontos minden perc – fotócserés oldal

szerző: ?

Azt írtátok, nagyon szeretitek a fotócserés oldalainkat, amiket karácsonyra szoktunk ajándékozni egymásnak a csapatban, és izgatottan várjátok a játékot! 🙂

Így most 1 héten keresztük megmutatunk nektek naponta 2 oldalt, majd jövő hét elején tippelhettek, melyiket ki  készítette! És természetesen a legjobban tippelő idén sem marad ajándék nélkül! (Tamcsi nem játszik 😀 )

Fiús oldalt készíteni nekem mindig nehezebb kicsit, de éppen több pasis papírkészletem is volt, így viszonylag gyorsan tudtam papírokat válogatni Roni fia, Zéti profilképéhez. akartam beletenni pasis anyagokat is, így az egyik sáv koptatott barna textilbőrből készült. A díszítésnél kutakodtam a mütyürjeim között, mre ráakadtam a régen feledésbe merült aluminium lapocskákra, amikbe különböző szavakat ütöttek. Mivel tudom, Roni mennyire rajong a gyermekeiért, nem gondoltam csöpögősnek egy fiús oldalnál a Szeretem szót. Persze használtam egy csomó matricát is, és picit doodlie-ztam is… Az oldal a nagy, fekete dekorgumi Szeretem szótól állt össze, és a pár fekete díszítőelemtől, amivel kontrasztot csináltam.

Felhasznált anyagok

Instax matricák

Fényképezz sokat matricaív

Mesés az élet matricaív

Te vagy a meggy a muffinom tetején – matricaív

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!