Fotócserés oldal Lottiról / Photo exchange layout about Lotti

szerzőWritten by: Ranga Sophie

Valahol félúton az évente két alkalommal megrendezett scraptábor között, eszembe jutott, hogy milyen vicces volt, hogy legutóbb egy csapattagot sorsoltak nekem, és mennyire boldog voltam, hogy ilyen gyönyörű képet kaptam a tavaszi fotócserére. Emlékszem, izgatottan vártam, hogy végre hozzá láthassak!

We are about half-way between the two scrapbook camps in a year, and it came to my mind how funny it was to get a team member’s photo, and how happy I was that I got such a wonderful photo for the photo exchange game this spring. I remember how excited I was to start!

A fotó Roni kislányáról készült, és tökéletes minden szempontból: Lotti csodaszép, a téma cuki, jók a színei és az egész hihetetlenül bájos! Bár első pillanatban nagyon egyszerűnek tűnt, kétségbe estem, hogy semmit nem tudok hozzátenni, amivel harmonikus oldalt készíthetek. Úgy éreztem, hogy csak ronthatok rajta. Aztán első lépésként jött az ötlet, hogy óriás fotóval készítem el. Megszerkesztettem, kinyomtattattam és jó sokat elmélkedtem felette… Akkoriban jött ki a NőiCsizma a nagyméretű virágokkal, én meg éppen beruháztam Heidi Swapp ”Magnolia Jane” készletére, ezért egyértelmű volt a választás chipboard tekintetében. Úgy helyeztem a díszítést, hogy a hangsúly Lottin maradjon: az oldal szélére egy papír csíkot varrtam, a készlethez tartozó washit ragasztottam keresztben, hosszában, és felragasztottam az óriási magnóliát is. Hogy jobban összhangba legyen a fotóval, a virág belsejét rózsaszínes-barackos cérnákkal picit kihímeztem. Egy bolyt, felirat és tüll is került rá.

The photo was about Roni’s daughter, and it is perfect in every way: Lotti is wonderful, the theme is cute, the colours are good and the whole picture is incredibly charming! Although it seemed to be easy at first sight, I felt into despair that I can add nothing to it in order to make a harmonic layout. I felt like I can only mess it. Then I got the idea to make a layout with a huge photo. I edited the photo, let it developed and sat a lot over it… At that time were the huge flowers on the market, and I have just bought the “Magnolia Jane” collection of Heidi Swapp, so it was no question what chipboard I should use. I decorated the photo in a way that the focus stays on Lotti: I sewed a paper stripe on one side, I glued the washi tapes from the collection across, longwise, and I glued also the big magnolia chipboard. To increase the harmony with the photo I embroidered the inside of the flower with pink-blush thread. I also put a tassel, a title and tulle on it.

0 1. 2. 3 4. 5. 6 7.

Az eredményt tekintve nagyon bizonytalan voltam, de a táborban jól eső kritikákat kaptam.

(… és azt nem is kérdeztem, Roni: Lottinak tetszett? 😉 )

I was very unsecure about the result, but I got very good critic in the camp. 

(…Roni, I haven’t asked it before: did Lotti like it? 😉 )

Felhasznált anyagok/Supplies:

Magnólia chipboard: http://www.noicsizma.hu/termek/nagy-magnolia-viragok-1108

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!