Girland nélkül nincs ünnep

szerző: Válint Anikó

Azt hiszem nem vagyok egyedül azzal, ha azt mondom: imádom a zászlófüzéreket!Girlandnak is szokták mondani, bárhogy is nevezzük, tuti egyre gondolunk. 🙂

Én sokszor díszítem vele az albumjaimat vagy scrapbook oldalaimat, főleg gyerek témában és gyakran valamilyen ünnep kapcsán.
 
Apropó ÜNNEP!
Karácsonyhoz közeledve, számomra az a legörömtelibb hangolódás, amikor elkezdhetem ünnepi ruhába öltöztetni a lakást.
A papírgirland szinte a legelső gondolatom volt.A díszítésénél pedig már az adventhez kapcsolódó, családi élményeim​​ motoszkáltak a fejemben:csillogás,gyertyafény,bekuckózás,hóesés,korcsolyázás…
Rájöttem,hogy egy ilyen papírcsodának íve van, valahol elkezdődik és egy ponton véget ér.
Szerintem a karácsony kapcsán is egy ilyen ívet járhatunk be, telis-tele élményekkel, hangulatokkal, sok-sok érzelemmel.
Így hát a zászlófüzér minden egyes darabja egy örömteli üzenetről mesél.A karácsony és a tél élményeit jelképezi.Szeretem a játékosságát, hogy akár bővíthetem is és ha már megszülettek az idei téli fotóink,akkor azok is rákerülnek majd.

IMG_4739 IMG_4740 IMG_4741 IMG_4742 IMG_4746 IMG_4747 IMG_4749

Nagy öröm volt ismét NCsD chipboardokkal díszíteni,mert beszédesek,elegánsak és már egy darabja öltözteti a papírt.Itt is megmaradtam a letisztult,pasztell színvilág mellett.

Remélem sokan kedvet kaptatok az elkészítéséhez! 😀

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!