Glória – nem csak a pocakban, hanem a fejem felett is

szerző: ??

Aki régóta követi a blogot, az tudja, hogy minden évben karácsony tájékán a csapat játszik egy fotócserés játékot. Azaz mindenki küld egy fotót, kisorsolom őket, szétküldöm, és így mindenki készít egy meglepetés oldalt valakinek a csapatból. Mikor minden oldal elkészül így vagy úgy átadjuk egymásnak, és nagyon örülünk. :) Hogy ez a kis buli ne csak nekünk legyen izgalmas, minden évben játékot hirdetünk itt a blogon, mikor is hosszú-hosszú napokon át megmutatunk egy-egy oldalt nektek, az alkotó megnevezése nélkül, s mikor mindet láttátok, tippelhettek, hogy melyiket ki készítette. Az első tökéletes megfejtést adó versenyző pedig természetesen nem marad jutalom nélkül! ;)

Igaz idén kicsit későn jött el a játék pillanata, de a lényeg, hogy eljött, nem igaz? :) 12 oldalt mutatunk, 12 napon keresztül, majd a 12. napon hozunk egy űrlapot, aminek kitöltsésével részt vehettek a játékban. 10. nap, 10. oldal. (A szerk.)

Életem legnehezebb feladatával találtam magam szemben. Sokkolt a tudat a fénykép láttán, hogy nekem ebből a profi fotóból oldalt kell készítenem. Még ennél is jobban stresszelt, hogy pont a scrap nagyasszonyát kaptam. Utáltam a piros ruháját alkotás közben, amiben olyan gyönyörűen tündököl és azt kívántam, hogy bárcsak másik fényképet választott volna nekem. De mivel ezt küldte, biztosan ez a szívéhez legközelebb álló és én nem biztos, hogy ehhez a feladathoz már felnőttem. 

De hát meghátrálni már nem lehetett illetve nem szoktam, neki álltam az oldalnak. Mindenképp valami különlegeset szerettem volna, így aztán fogtam a rózsás stencilt és körberajzoltam a rózsákat, ezeket aztán arany cérnával ki is varrtam. (Szidott is a férjem 😀 , és persze ötlete is volt a munkafolyamat meggyorsítására. Szerinte vehettem volna egy arany tollat és azzal kellett volna átrajzolnom a mintát, mintha varrva lenne. De azért ez így szebb, ugye?) 

Csakhogy amikor elkészültem, nagyon bátor voltam és gondolván a piros ruhára, fogtam a piros gelatosom és a fekete fehér csíkos papír alatt, szépen pirossal befestetem. Persze egyáltalán nem tetszett a végeredmény és majdnem sírva fakadtam. Megpróbáltam lemosni a festéket, próbáltam fehérrel befesteni, stencilezni, gessot kenni rá. Arra is gondoltam, hogy kivágom a kihímzett részt és felragasztom vmi papírra és ekkor jött a gondolat, hogy nem is, inkább a piros ronda részre ragasztok papírt. Innen aztán már gyorsan összeállt a végeredmény. Virágok, papírok, pecsétek, matricák, mist, levelek és egy kis cérna.   

IMG_5694 IMG_5693 IMG_5688 IMG_5680

Nem tudtam kibújni a bőrömből, így gondolom nem okozok nagy fejtörést nektek! 

 

1 hozzászólás

  1. Gyonyoru! Edit is es ez aa himzes is szuper otlet!!! :O

Hozzászólás most!