Happy Day

Szerző: Fraupester

Nekem az ősz a megújulás időszaka. Nyáron teljesen lelassulok, kiürülök és valami miatt ebben az évszakban nem vagyok túl kreatív és impulzív sem. Talán azért, mert ekkor pihenek meg, töltekezem. Természetesen itt most a kreatív énemre értem, mert anyaügyileg, hát hjaj, nyáron kél el igazán csak az energia :D.

Ahogy tavaly is írtam róla, imádom az őszt, minden varázsával és nyűgével együtt. Szerintem a természet ilyenkor a legpompásabb, még ha az elmúlás fájdalmait is nyögi. Bátran kijelenthetem, hogy a tavalyi ősz volt az egyik legcsodásabb, ugyanis már ilyenkor a második kisfiam pici szíve dobogott a pocakomban. Ekkor nagyon energikusnak éreztem magam és megéltem az évszak minden csodáját. Julia november elején meg is örökítette ezt, a Margitszigeten készített rólam egy nagyon izgalmas fotósorozatot. Imádtam a fotózás minden pillanatát, ennek örömére, most kiválasztottam az egyik kedvencemet és kivételesen magamnak alkottam belőle. 

Volt itthon egy Ikea FRÖSAKULL képkeretem, amit nem igazán tudtam beilleszteni az itthoni enteriőrbe, így első körben ezt alakítottam át. Vékonyabb textilbőrrel vontam be, amitől egy kicsit antik hatása lett. Az ősz egy második tavasz – papírkészlet papírjait és Őszi levelek – kivágatokat használva a kedvenc képem, máris a megfelelő helyre került. Ahogyan tavaly is, idén sem maradhatott el az ajtódísz, a képhez igazítva vessző alapra -ugyanazokat a kiegészítőket használva, mint a képnél-  készült el.  Nálam ezek az ősz színei, kikerülve a narancssárgát és a harsány pirost, még így is bőven volt miből válogatnom. Ez is csak azt bizonyítja, hogy tényleg mindenki a maga ízlésének megfelelően talál megfelelőt mind a papírok és mind a kivágatok között. 😊

Felhasznált alapanyagok:

Az ősz egy második tavasz – papírkészlet

Őszi levelek – kivágatok

Őszi szöveges matricaív

Gombák

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!