Hello Szépség!

szerző: Mayer Veronika

Az első nem családtagnak adott scrap oldalam. A fotón a fotósbarátnőm  csodaszép és ügyes lánya látható. Mi mindig gyönyörű képeket kapunk Ágicától a fotózásaink után, s mivel tudom, hogy szereti a scrapbookot csodálni, gondoltam meghálálom neki a fáradozásait. Mikor megláttam ezt a képet Adélról, elkértem. Imádom az ilyen ruhákat, és ezt a gyönyörű gyakorlatot.

Nem csak a ruha volt rám hatással, hanem mostanában elég sokféle „divat” is tetszik. Sajnos csak ritkán jutok oda, hogy meg is valósítsam ezeket. Az egyik ilyen kipróbálására azonban most Sophie jóvoltából volt lehetőségem. Kaptam tőle akvarell papírokat (mert itt eszméletlen drága), sőt ecoline színeket is. Így aztán ki is próbáltam őket azonnal!

A másik a varrás. Imádom, hogy karácsonyra kaptam egy varrógépet, amit egyre többet elő is veszek. Ezt a két technikát most ötvöztem. Először az akvarell papírra függőleges hosszabb-rövidebb csíkokat varrtam. Ezután az ecoline festékkel a csíkok között festettem. Fekete misttel és arannyal fröcsköltem. A pöttyös stencilt használtam még itt ott gessoval.

IMG_0744 IMG_0745

Ezután már csak a fotó köré díszítettem. A Kaisercraft True Love készletét használtam, abból vágtam ki a virágokat. Csipik, pillangók, cérna és mondhatnám, hogy már kész is lett az oldal, de az az igazság, hogy a jobb oldali rózsa díszítésével meggyűlt a bajom. Két este is tologattam rajta a díszítőelemeket.

IMG_0749

De megérte, mert Ágicának nagyon tetszett a kész oldal.

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!