Hello Tavasz

Szerző: Suhai Hajnal

Ma egy tavaszi oldalt hoztam, amely egy óriási fejfájás, köhögés és egy nagy csomag zsepi társaságában "született". Úgy néz ki, ugyanolyan nehezen érkezik az idén a tavasz, mint amilyen lassan gyógyulok én ki az influenzából. Három hét után már úgy éreztem, hogy olvastam, pihentem, tévéztem eleget és mivel a scrapbookozás néha terápia is egyben, mi lenne, ha a gyógyulás érdekében kipróbálnám. Meg kell mondanom, hogy tényleg terápia, legalább is, ami a fejfájásomat illeti, mert úgy belefeledkeztem a háttérfestésbe, utána a kis pillangókkal az oldalon való "sakkozásba", hogy hová kerüljenek helyileg, hogy idöközben a fejfájásom  elmúlt.

Szóval vettem egy fotót, amelyröl a pontosság kedvéért meg kell mondanom, hogy nem én fotóztam, hanem egy tihanyi sétánk alkalmával az unokaöcsém. Természet fotózás területén profi, igy ha együtt sétálunk vagy túrázunk, ö a házi fotósunk.

Az egyik kedvenc NCsD chipboard  a "Körök sziluettje"  és a "Kishercegnö" maradék papirjai is adottak voltak. A papirból köröket vágtam ki, amelyeket  a chipboardra ragasztottam. Nem tudom, Ti hogyan vagytok vele, de én nagyon szeretem a nagy chipboardokat. Cameom nem lévén, nem tudok szép háttereket vágni, amelyek alá aztán szines dekorpapirokat tudnék ragasztani, igy nekem a nagy chipi a vágó file.

Aztán egy fehér alapkarton jött, amelyre borotvahab és festék segitségével egy hátteret készitettem. Nem akartam nagyon hangsúlyos hátteret, igy a festékkel csinján bántam. A háttér szines és illatos lett és a száradása után ráragasztottam a chipboardot, amelyre idöközben felragasztottam a fotót is. Felkerült a cimszó, pár szócimke matrica, a papirból illetve a fotó maradék részéböl pillangókat vágtam, ragasztottam, itt-ott  pár Nuvo pötty is felkéredzkedett az oldalra és úgy hajnaltájt késznek is nyilvánitottam az oldalt. 🙂 Ja, az kimaradt, hogy úgy éjjel 1 órakor kezdtem el az oldal  készitését. 🙂

Felhasznált termékek:

Körök sziluettjei

Kishercegnő papírkészlet

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!