Hello!

szerző: ??

Aki régóta követi a blogot, az tudja, hogy minden évben karácsony tájékán a csapat játszik egy fotócserés játékot. Azaz mindenki küld egy fotót, kisorsolom őket, szétküldöm, és így mindenki készít egy meglepetés oldalt valakinek a csapatból. Mikor minden oldal elkészül így vagy úgy átadjuk egymásnak, és nagyon örülünk. :) Hogy ez a kis buli ne csak nekünk legyen izgalmas, minden évben játékot hirdetünk itt a blogon, mikor is hosszú-hosszú napokon át megmutatunk egy-egy oldalt nektek, az alkotó megnevezése nélkül, s mikor mindet láttátok, tippelhettek, hogy melyiket ki készítette. Az első tökéletes megfejtést adó versenyző pedig természetesen nem marad jutalom nélkül! ;)

Igaz idén kicsit későn jött el a játék pillanata, de a lényeg, hogy eljött, nem igaz? :) 12 oldalt mutatunk, 12 napon keresztül, majd a 12. napon hozunk egy űrlapot, aminek kitöltsésével részt vehettek a játékban. 6. nap, 6. oldal. (A szerk.)

Izgatottan vártam, hogy vajon kit fogok kapni a fotócserés játékban, és bizony nagyon örültem Sophie gyönyörű kislányainak. Karácsony óta sajnos nem alkottam semmit sem, és ez az oldal egy igazi örömscrap volt számomra – cuki fotók, bájos papírok, finom díszítőelemek. Szerettem volna, hogy mind a három tündér rajta legyen az oldalon, és ez a fajta elrendezés már egy ideje foglalkoztat, így most sikerült is elkészítenem. Bár amennyire egyszerűnek tűnik, éppen annyira nem az…

Igazából a fotók színvilága adta magát, a papírok többféle pakkból vannak, a díszítőelemekből is többfélét használtam fel. Mindenképpen egy kedves, lányos oldalt képzeltem el, ahol a fotók mellett elszórtan vannak az olyan kifejezések, amelyek a testvéri szeretetre, a testvériségre utalnak. A kis négyzeteket szándékosan illesztettem az alapkartonra ferdén, egyiket így, másikat úgy, hiszen annyira aranyos, hogy mind a három lány teljesen más-más kifejezést ad át. A fotókat 3D ragasztópárnával emeltem ki az oldalról.
Bízom benne, sikerült vele örömet szereznem Sophie-nak, nagyon-nagy szeretettel készítettem neki.

1 2 4 5 6

Felhasznált termékek:

Családom címkecsomag: http://www.noicsizma.hu/termek/csaladom-cimkecsomag-27

Színes szócímkék: http://www.noicsizma.hu/termek/szines-szocimkek-519

200 kifejezés matrica: http://www.noicsizma.hu/termek/200-kifejezes-matrica-761

Kifejezések chipboard: http://www.noicsizma.hu/termek/kifejezesek-chipboard-836

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!