Hozzád bújva

szerző: Ranga Sophie

Készítettem egy oldalt. Ez azért nem annyira szokatlan, ugye? Szépen lefotóztam, megírtam hozzá a kis szövegemet, majd kikértem két ismerősöm véleményét is – érezve, hogy valami nem kerek… Ennek aztán az lett a vége, hogy játszottam magammal egy fotócserés játékot. 😀 Fotócserés olyan értelemben, hogy miután a kész oldalról óvatosan lefejtettem a képet, kerestem helyette egy másikat, az eredetiből pedig új oldal készült. Mindezt azért, mert az első verzión a háttér és a téma valahogy nem illettek egymáshoz.

Az oldal alap ötletét egyébként innen vettem, ahol nagyon tetszett a selyempapíros megoldás. A domináns színekből én is zöld és kék selyempapírt választottam. Ezeket Mod Podge-dzsal felragasztottam egy előtte pecsételt, és ecoline-nal pacázott lapra. Tettem hozzá még maradék papírból néhány csíkot úgy, hogy egymás alá-fölé fűztem őket. Itt-ott felragasztottam pár pillangós chipboardot, és az új matricacsomagból is használtam valamennyit.

Kicsit nosztalgikus hangulatba kerültem, mikor rátaláltam erre a férjemmel közös fotóra – sógornőmék esküvőjén készült, első kislányunk születése előtt három héttel (emlékszem, kénytelen voltam ezt a kék ruhát megvarrni magamnak, ugyanis mindenhol csillagászati áron akartak alkalmi kismama ruhát rám sózni). A jó kis fotónkat pedig rakosgattam ide-oda a már elkészült oldalon, de úgy éreztem, jobban mutat, ha elfordítom a lapot. A kép kisebb, mint az előző, ezért pár chipboardot is áthelyeztem, és a matricákat is kicseréltem. Mit gondoltok, jobb így?

Ilyen volt az eredeti oldal:

8régi

És ilyen az új fotóval:

7 6 5 3 2 1

Legközelebb megmutatom, mi lett a gyerekkori képemmel 😉 .

 

Felhasznált termékek:

Pillangók: http://www.noicsizma.hu/termek/pillangok-990ft-140 és  http://www.noicsizma.hu/termek/mini-pillangok-735

Kör chipboard:  http://www.noicsizma.hu/termek/kor-es-ticket-formaju-szoveges-chipboardok-szerelem-59

Mesés az élet matricaív: http://www.noicsizma.hu/termek/meses-az-elet-a5-os-matricaiv-896

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!