Imádom a fotócserés játékot!- fotócserés játék 2016 2. rész

Tavaly év elején nagy sikere volt a csapat fotócserés játékából készült játéknak, ezért arra gondoltunk, hogy ismételjük meg idén is. 🙂 Nyolc napon át (mivel Niki sajnos nem vett részt idén a játékban) minden nap megmutatunk egy oldalt leírással, de szerző nélkül, itt a blogon. A kilencedik napon pedig tippelnetek kell majd, hogy szerintetek melyik oldalt ki készítette. A helyes megfejtő természetesen idén sem marad ajándék nélkül! 🙂 (a szerk.- Tamcsi)

Íme, a második oldal:

Mikor "megkaptam” Juliát, azért picit inamba szállt a bátorságom, hogy ki tudok-e hozni magamból valami olyat, ami igazán tetszik neki!

A fotóval szerencsém volt, mert imádnivaló ez a két kis fiúcska, a kép is profi…; és van rajta kötött, és fa, és piros-fehér kockás… Kinyomtattam a fotót, és köré pakoltam mindent, amivel dolgozni akartam. Adta magát, hogy igazi fát is használjak, ezért behordtam egy tüzelőnyi fügefa ágat, és lefotóztam a nagy összevisszaságot, aztán napokig érlelgettem a kompozíciót. A színvilágot valamivel szerettem volna kiegészíteni: a fiúkon levő ingek piros-fehér kockásak, de a képen inkább lazacnak látszanak, ezért ennek a komplementer színét, menta zöldet (kéket?) használtam. Akvarell papírra festettem, bélyegeztem, írásos dekupázs papírból készítettem hátteret, 3D pasztával stencileztem, aranyoztam, kötöttem egy kis sálat, szétfaragtam a tüzelőt, rádobtam ezt-azt, és íme, a végeredmény:

IMG_8118.1 IMG_8094.1 IMG_8097.1 IMG_8110.1 IMG_8111.1 IMG_8116.1


 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!