Itt alkotunk mi I. rész, avagy Julia Romanova csodabirodalma

szerző: Tihany Tamara

Úgy gondoltuk, mivel mindenki szeret a kulisszák mögé nézni, bizonyára kiváncsiak vagytok, hogy hol alkotunk mi, azaz a NőiCsizma Design kreatívcsapat tagjai. Ezért aztán összedugtuk a fejünk, és megbeszéltük, hogy mindenki készít pár fotót arról, hogy hol alkot, és arról hogy hol, hogyan tárolja a becses scrap kincseit. 🙂  Hátha adunk pár klassz ötletet Nektek vele…Mondjuk a maival pl. azt, hogy költöztessétek ki a gyerekeket a tetőtérből, és vegyétek át az uralmat az egész szint felett, hogy olyan klassz és tágas scrap birodalmatok legyen, mint Julia Romanovának 😀 Jó-jó, csak viccelek, a felszabadult alkotás nem ettől függ, ugye? 😉

De azért jól esik gyönyörködni, úgyhogy akkor jöjjön is Julia Scrap Paradicsoma elsőként a sorban! (Megnyugtatlak Titeket, a későbbiekben nem lesz ilyen pazar látványban részetek, legalábbis ha rám kerül a sor, tutira nem 😀 )

Ezt írja Julia a csodabirodalmáról:

"Nagyon szerencsés voltam, mert amikor átköltöztünk (3 évvel azelőtt) megkaptam egy egész manzárdot scrapszobanak. Azóta próbálok itt rendet rakni, szépíteni, díszíteni az én csoda országot) Imádok bent lenni!!!

Nagyon régóta scrapbookozok, azért nagyon sok scrap cuccot már gyűjtöttem. 
Tárolás az mindig probléma, de nekem IKEA a megoldás! Vettem sok fehér dobozt különböző méretű, és bele pakoltam textil anyagot, bélyegzőket, nagy méretű csipiket, szalagokat és csipkét.
Horgász boltban vettem nagy méretű átlátszó konténereket és bele raktam virágokat, különböző díszt, gyöngyöket.
Tchiboban is rendeltem egy pár tarolási cuccot, amibe raktam A4 papírt, íróeszközt, vonalzót és az asztalomra raktam, hogy mindig kéznél legyen.
Kikaban vettem (szerintem az sütiállványt volt eredetileg ott), amibe raktam miszteket, domborítóport, alkoholos inket.
De nem mindig úgy néz ki a szobám! Ez csak nagy takarítás után 😀 különben a fele ki van pakolva a dobozokból és "szépen" ki van rakva a padlón! 🙂 "
 
Íme a csodaország képekben:
 IMG_0740IMG_0742IMG_0745IMG_0747IMG_0750 IMG_0753 IMG_0758 IMG_0763 IMG_0771 IMG_0776 IMG_0783

 

0 hozzászólás

  1. […] Júlia romantikus scrap manzárdja  után, az én alkotó területemet sokkal inkább nevezném bohém saroknak, vagy bazárnak.  A dobozok nálam nem mindegyike scrap cuccot tartalmaz. Mielőtt betört volna az életembe a scrapbook előtte elég sok kreatív dologgal foglalkoztam, úgyhogy van itt minden . […]

Hozzászólás most!