Itt alkotunk mi II. rész- avagy Garabics Niki bohém “bazárja”

szerző: Garabics Niki

Júlia romantikus scrap manzárdja  után, az én alkotó területemet sokkal inkább nevezném bohém saroknak, vagy bazárnak.  A dobozok nálam nem mindegyike scrap cuccot tartalmaz. Mielőtt betört volna az életembe a scrapbook előtte elég sok kreatív dologgal foglalkoztam, úgyhogy van itt minden .

A papírjaim eleinte műanyag fiókos szekrényben voltak, de rájöttem, hogy sokkal egyszerűbb az életem, ha egy nagy dobozba állítom őket, mert így könnyedén át tudom lapozgatni azokat (asztal alatt). A kis 15 x 15 cm blokkokat műanyag IKEA-s dobozba tettem.
Az egyik műanyag szekrény tetején egy kosárba helyeztem azokat a matricákat, chipiket, gombokat és egyebeket, amelyeket biztosan használok. A műanyag szekrényekben pedig szintén díszítőelemek, maradék papírok, ragasztószalagok, drótok és a stencilek vannak.  A másik szekrényben kaptak helyet a szalagok, egyéb matricák, amelyeket valószínű, hogy kislányom fog elhasználni, a formalyukasztók, az akril festékek és festékszórók.
A washi tape-eket egy óriási műanyag dobozba zsúfoltam.
Kedvencem a menta színű IKEA-s, gurulós tálaló, amin a festékeket, a Gelato-kat, a pasztákat, a domborító porokat, a tintapárnákat és az ecseteket tartom. Nagyon praktikus jószág! Csak magam mellé húzom, amikor kell
Külön IKEA-s dobozba kerültek a vágókések (Sizzix) és a pecsétek (dossziéban).
Az asztalomra került egy ideiglenes karácsonyi doboz és papírok. Ebbe halmoztam azokat a dolgokat, amelyeket mostanság elég valószínű, hogy használni fogok. Erről jut eszembe, hogy van egy dobozom, amelyekbe a megkezdett oldalakat stb. pakoltam. Ezek csak arra várnak, hogy befejezzem, vagy elkezdjem azokat.
Ami még hasznos lehet: ha fejben már kitaláltam, hogy mit szeretnék készíteni, akkor egy dobozba összeszedem az elképzelésemhez illő dolgokat (díszítők, papírok, kiegészítők, festékek stb.). Persze utána mindent vissza kell pakolni , de így legalább munka közben szem előtt van minden, ami kellhet az adott oldalhoz, vagy albumhoz.
Végezetül pedig, nehogy azt képzeljétek, hogy az asztalom mindig így néz ki! 😉

2014-11-01 2014-11-011 IMG_7646 IMG_7649 IMG_7652 IMG_7660 IMG_7663

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!