Jó veletek

szerző: Ranga Sophie

Férjem mondása szerint, arra vannak az elvek, hogy megszegjük őket! Hát, ha nem is elvem, de ellenérzéseim egyértelműen voltak a barátnős fotózással kapcsolatban… Aztán még egyértelműbben kértem egyet a születésnapomra 😀 … de nem is magyarázkodom…

Az eseményt hetekig tartó szervezés előzte meg. Az első komoly akadály az időpont egyeztetése volt: szülinapok, utazás, tanfolyam, kis gyerek, nagy gyerek, pf… aztán a stúdió kiválasztása, sminkes keresése, a ruhákról már nem is beszélve -mindezt 6 nővel! A biztos pont a fotós, ”Derülátó” Feri volt, és hogy én ott leszek!

A nagy nap azzal indult, hogy a sminkes betegség miatt lemondta. Na nem baj, sminkeltünk mi tizensok évig a fellépések során, persze nem olyan profin, de nem baj, van indok egy sminkes bulira is! Aztán Ági barátnőnknél gyülekező reggel, egymás ruháinak, cipőinek és ékszereinek felpróbálása (a sajátját ugye mindenki ismeri :D), frizurázás, egyen körmök pirosra, pár pohár bor, pizza rendelés, rumli, káosz… és akkora királylányok voltunk, hogy külön kisbusszal utaztunk a stúdióba! A stúdió gyönyörű, letisztult, hófehér és hatalmas volt. Mi pedig viháncoltunk, kb. mint 20-30 évvel ezelőtt!  Lettek képek, amik fotós szemmel talán nem tökéletesek, de nekünk nem is ez volt a lényeg! Jó volt együtt csajoskodni!

Sajnos a nyomda valami oknál fogva nem találta el a valódi színeket a fotók előhívásakor, de az előző posztomban említett Cocoa Vanilla ”Wild at Heart” készlet papírjai pont illettek ehhez a színvilághoz. Háttérnek a nagy feliratos papírt választottam, erre került egy akvarell, amit kisebbre vágtam és megvarrtam a szélét. Pici hátteret erre is festettem és pacáztam, bélyegeztem is rá. A kiegészítőket a NCSD chipboardjain kívül a készlet saját matricáiból választottam.

_MG_6587.1 _MG_6754.1 _MG_6762.1 _MG_6768.1 _MG_6770.1 _MG_6773.1

Azért nem adom fel, hogy a fotók eredeti színeivel is készüljön oldal… vagy akár album ;).

 

Felhasznált anyagok:

Rózsás keret: http://www.noicsizma.hu/termek/tavaszi-rozsas-keretek-740

Keret: http://www.noicsizma.hu/termek/elegans-keretek-544

Matrica: http://www.noicsizma.hu/termek/meses-az-elet-a5-os-matricaiv-896

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!