Karácsonytervező album

Te is vágysz már egy közös alkotós alkalomra olyan emberekkel, akiknek ugyanaz a hobbijuk, mint neked? Szeretnél találkozni olyanokkal, akikkel végre egy nyelvet beszéltek? Azokkal, akiknek hozzád hasonlóan felcsillan a szemük, ha szép papírokat, csipkéket, szalagokat látnak, és máris beindul a fantáziájuk, hogy mit is készíthetnének belőle?

Most itt a lehetőség! Egy csodálatos karácsonytervező albumot készítünk Hosszú-Bardócz Évi irányításával. Az eseményhez még te is csatlakozhatsz, és elkészítheted az albumot, amelybe mostantól hosszú éveken keresztül gyűjtheted karácsonyi ötleteidet, terveidet a menütől az ajándéklistáig. Sőt, talán még az unokád is évről évre előveszi december tájékán.

Egy 20×20 centiméteres, nyolc oldalas albumot készítünk el együtt. A hozzávalókat mi biztosítjuk, neked csak az alkotó kedvedet kell hoznod erre a vidám alkalomra, ahol végre bátran kibontakoztathatod a kreativitásodat.

Akkor is szeretettel várunk, ha még teljesen kezdő vagy. Évi mindent megmutat és elmagyaráz. Légy bátor, és meglátod, milyen örömteli az alkotó élet!

Kattints IDE!

IMG_9656

IMG_9664

IMG_9665

IMG_9666

IMG_9667

IMG_9668

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!