Könnyedén

szerző: Ranga Sophie

Nagyon tetszett Tamcsi januári Scrapboltos kihívása! Sajnos nem volt túl sok időm mostanában, ezt a ”feladatot” viszont mindenképp szerettem volna elkészíteni.

Azt hiszem idén különösen nagy szükségem lesz rá, hogy a szavam mindig szem előtt legyen. Sűrű évnek nézek elébe, sok nehézséggel, feladattal. Örülnék, ha minden gördülékenyen, gond nélkül, könnyedén menne!

Azt találtam ki, hogy minden olyat, ami úgy hiszem, nehézséget tartogat, kiírom az oldalon. Pinteresten inspirálódtam, és Basic címkém is volt ehhez bőven. Tanakodtam, hogy fotót használjak-e, végül ezt a képet választottam, mert ezen aztán valóban könnyed voltam 🙂 ) Ugyan esküvői, de nagyon szeretem azt az érzést, amit eszembe juttat.

A mintákkal, színekkel is a könnyedséget próbáltam hangsúlyozni: találtam a készletemben felhős papírt, és pauszt is szerettem volna, színben pedig ez a légies halványkék és zöld adta magát.

Az alap ismét akvarell papír, amit ezúttal is megfestettem picit Ecoline festékkel. Erre kerültek rétegezve, kiemelve a papírok, a fotó, alá csúsztatva egy polaroid csipi, és mellé rendezve a kis címkék, gombok. Az egészhez egy idézetet is kerestem: „Azt hiszem, az istenek szeretik az olyan embereket (…), akik könnyedén meghajolnak a sors szelében, és mosolyogva egyenesednek vissza, akik mindig derűs optimizmussal nézik az életet” /James Herriot/

IMG_8298.1 IMG_8306.1 IMG_8315.1 IMG_8327.1 IMG_8329.1

Már az elkészülés előtt is sokat mantráztam… és mintha segítene… 🙂


 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!