Lencsevégen

Szerző: Suhai Hajnal

Azt hiszem már irtam és most csak ismétlem magam, hogy nekem a scrapbook nem csak az emlékmegörzés, kézmüveskedés, alkotás örömét hozta, hanem sok új ismeröst és barátot is.

Esztert életem legelsö scraptáborában ismertem meg. Gyerekkoromban soha nem voltam táborban, igy kicst izgultam, milyen is lesz ezt felnött fejjel kipróbálni. Ki lesz a szobatársam, hogyan fogom ott érezni magam és hát mi lesz, ha pont most fogok éjjel horkolni :-). A tábor elött két nappal már össze voltam csomagolva, aztán ki is, hogy átnézzem, vajon mindent becsomagoltam-e, amivel dolgozni fogok. Most már tudom,  ez nem lényeges, mert ha valamit otthon felejt az ember, a lányok készségesen oda adják, kisegitenek.

Jó idejében elindultunk, hogy nehogy én legyek, aki szégyenszemre elkésik :-), aztán mégis késtem egy picit, mert a forgalom kiszámithatatlan. Amikor a szállodaszobába léptem, Eszter már ott volt és azt kell mondanom,  elsö perctöl olyan volt, mintha mindig is ismertük volna egymást. Aztán csak dumáltunk, dumáltunk elöször a közös hobbinkról, a tábor végére már a családról, életeseményekröl.

Azóta tart a barátságunk, a férjeinket is összeismertettük és én megismerhettem Eszter három csodaszép lányát is. Na szóval, hogy mi is ennek a történetnek a lényege, hát az, hogy ha tehetitek, van kedvetek, a család is tud nélkülözni pár napra, bátran vágjatok bele egy scraptáborba, mert csuda dolgok történnek ott – és az, hogy az oldalam is erröl szól.

Az oldalhoz használt nagy chipire a minap találtam,  amikor a NCsD webshopban nézelödtem és egyböl egy fényképezögép lencséjére emlékeztetett. A velencei tábor most már a harmadik közös táborunk volt Eszterrel, a fotó ott készült, és Izzie készitette. Ne tudjátok meg, hogy mennyit álltunk ide-oda, nevettünk, pózóltunk, amig végre ez a fotó elkészült és jónak találtuk. Itt is köszönet Izzie a türelmedért!

A "Lencsevégen" dekorgumi-kivágat már rég várta, hogy felhasználjam. A diszitéshez pedig a " A divat én vagyok"  " és  az " Ezt mind töled tanultam " alkotó csomagokból  maradt utolsó matricákat és kivágatokat használtam, mert nagyon jól passzoltak az oldalhoz és egymához is. Két scrapbook papirt használtam, a sötétbarnát dekorgumival kiemeltem, varrtam is rajta, majd a chipit is kiemeltem dekorgumival, még jobban hangsúlyozva a lencse jellegét 

Most pedig a sok duma után egy pár fénykép az oldalról!

Felhasznált termékek:

 

 

 

2 hozzászólás

  1. Szuper lett! És teljesen meghatódtam a felvezető szövegen…:) 

  2. Szuper lett! És teljesen meghatódtam a felvezető szövegen…

Hozzászólás most!