Loved

szerző: Mayer Roni

A 10 éves házassági évfordulón megleptem magunkat egy fotózással Lisszabonban. A város gyönyörű, azaz a régmúlt fényűzése, pompája ma is látszik. Az óváros keskeny, kacskaringós utcácskái elbűvölőek, a fado, a melankolikus zene minden bárból kihallatszik.

A fotózáson nagyon sok jó kép készült. Ez lett a kedvencem és ezt különleges módon akartam feldolozni. Már őrizgetem egy ideje ezt a 30×30-as chipboard-ot és azt gondolom, hogy méltó helyére került.

Én már rég tudom, hogy liftelni nem olyan egyszerű, de én imádok, mert sokszor teljesen más végeredmény születik. Azt is tudom, hogy van, hogy gyorsan és könnyedén sikerül a liftelés, máskor pedig megszenvedek vele. Ez az oldal most az utóbbi kategóriába tartozik.

A háttérrel nem volt gond: az akvarell papírra kékkel festettem, fekete mist-tel fröcsköltem, pecsételtem, majd ezt a gyönyörű csipit lefújtam az arany színű mist-tel, és feltűztem a lapra.

Innen kezdődött aztán a szenvedés. Már máskor is jártam úgy, hogy a fénykép bal oldalán a rétegezés, díszítés gyorsan összeállt, de aztán nehezen jutottam tovább. Napokig tologattam a fotó alatt ezt meg azt. A fotó alá került még egy tortaalátét, papír, csipke, tag, virág, levelek. A cím elhelyezése is fejtörést okozott, aztán Edit segítségével a helyére került.

1-2 2-2 4 0-3 3-1

A végeredménnyel elégedett vagyok és a falat fogja díszíteni. Gyertek játsszatok ti is velünk. Van még idő egy kis liftelésre! 😉

Felhasznált termékek:

Pausz levelek: http://www.noicsizma.hu/termek/pausz-level-sziluettek-926

Mesés az élet matricaív: http://www.noicsizma.hu/termek/meses-az-elet-a5-os-matricaiv-896

Nagy virágos background: http://www.noicsizma.hu/termek/nagy-viragos-background-703

GYurma dísz: http://www.noicsizma.hu/termek/madarkak-tobb-szinben-99

Hortenzia virágok: http://www.noicsizma.hu/termek/hortenzia-papirviragok-476

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!