Medvék

szerző: Czakó-Radványi Piroska

A kislányunk nagyon szereti az állatokat. Így amikor április végén végre se szakdolgozat, se szülinap, se betegség nem tartott minket végre otthon, kitaláltuk, hogy menjünk el a veresegyházi Medveotthonba. Blanka nagyon feldobott volt, egyből beszélni kezdett a macikhoz: „Sziasztok! Azért jöttünk, hogy…” – itt azonban megszakadt a mondat, mert valami elvonta a figyelmét, így máig nem tudom, hogy folytatódott volna a mondat… Pedig milyen kíváncsi lennék rá! 😀

Így „csak” ez a félbeszakadt mondat adja a mai oldal apropóját. Bevallom, már útban a medvepark felé tervezgetni kezdtem, hogy milyen oldalt készítek majd belőle. Edit medvés/farkasos geometrikus chipboardjai mintha direkt emiatt készültek volna 🙂 És mivel a nagy, osztott keret a múltkoriban nagyon megtetszett nekem, gondoltam, most kipróbálom a kör alakút.

IMG_9075 (2)

A keret hátteréhez saját készítésű papírt szerettem volna használni, ezért a dzsungel mintás stencilt ráhelyeztem egy alapkartonra, és lefújtam Heidi Swapp Color Shine-val (Seafoam). A leveles ágak stencil segítségével pedig díszítőelemeket készítettem (HS Color Shine, Platina).

Megterveztem a fényképek helyét, és elkezdtem felragasztani a keretre őket a háttérpapírokkal együtt. Nagyon élvezem, hogy haladós (nem kell sokat agyalni azon, hogy mit hova), de mégis mutatós a végeredmény 🙂 Végül a kész keretet ráragasztottam egy Simple Stories famintás papírra, majd elrendeztem az ágakat. Még néhány címke, chipboard, címfelirat, enamel dísz és komment, és már kész is. Íme:

IMG_9099 (2) IMG_9094 (2) IMG_9093 (2) IMG_9092 (2)

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!