Meglepetésbuli

szerző: Ranga Sophie

Kerek évfordulóra szinte kötelező egy meglepetés buli, nem igaz? Na, és akkor rögtön adódik a probléma, hogy ilyenkor a meglepetés inkább az lenne, ha nem is lenne buli…

Drága Rokonom 40. születésnapjára a szűk család és a közeli barátok készültek titokban egy kis köszöntéssel. A főszervező nagyon profi volt, ám ”terelésben” úgy tűnik a kiscsaládom verhetetlen J. A bulit szombatra beszéltük meg, a születésnap viszont péntekre esett, éppen egy napra Borókám óvodai szüreti mulatságával. Gondoltam, ha már így alakult, megtréfáljuk az ifjút és meghívjuk őt és a húgát is az óvódai eseményre. Szegényt komolyan sajnáltam, mikor meglátta az autóban a gyerekeimet 😀 .

A szüret egyébként remekül sikerült! Boróka hozta a rockstar formáját, mi meg nevetgéltünk, falatoztunk, még mustot is ittunk… Viccesen meg is jegyeztem az ünnepeltnek a terülj-terülj asztalkámat látva, hogy látja-e, micsoda szülinapi dínom-dánomot rittyentettem neki :D.

A mulatságon – előre megfontolt szándékkal – készült három polaroid fotó. A köszöntés délelőttjén fénysebességgel láttam neki oldalt készíteni, és azt hiszem rekordidő alatt sikerült is egy vállalható darabbal előállnom. Ráadásként szembesültem azzal, hogy a Sizzixxel végtelen hosszúságban tudnék ismétlődő mintát domborítani. Ezt kihasználva 12” hosszban domborítottam egy farmermintás papírt, varrtam picit, pacáztam, és rejtett üzenetet írattam a gyerekekkel.

A másnapi buli tényleg meglepetés volt, nagyon jól sikerült, de a szívemet azért megmelengette, hogy a családi szüretet végül is mennyire élvezte a szülinapos!

_MG_8370.1

_MG_8376.1

_MG_8377.1

_MG_8380.1

_MG_8381.1

_MG_8384.1

_MG_8389.1

_MG_8395.1

 

Felhasznált anyagok:

Körök

A boldogság itt kezdődik

Hashtag feliratok

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!