Mesevilág

szerző: Tihany Tamara

Íme,  a Ribizlis sorozat második darabja (előzmények itt:) )
Be kell valljam, hogy menthetetlenül beleszerettem az aranyba…Ha akarom elegáns, ha akarom menő, ha akarom természet közeli, ha akarom bohókás…Bármilyen lehet, amilyennek látni szeretném….
Ezúttal azért döntöttem mellette, mert remekül harmonizált a fotón megjelenő fényfoltokkal és adott egy kis varázslatos, mesevilág szerű hangulatot az oldalamnak.
Ezen a vásznon a stencilezésé lett a főszerep, az arany és a fehér csillagokat és leveleket stuktúrpaszta segítségével hoztam létre, továbbá a szép arany csillogás érdekében domborítóport használtam, azzal firkáltam, és nem bántam, hogy itt-ott a stukturpasztába is beleragadt, így azt is megszínezte kissé.

A kép alá pauszt, arany krepp papírt és régi könyv lapot rétegeztem, majd a rétegeket összevarrtam néhol, valamint a Mesevilág cím chipboardot is varrással rögzítettem. A virágok, az aranyra domborított drót masni és a kastély csipi (ami eredetileg homokvár volt, de én egy kis fehér és arany akrilfestékkel magasabb szintre emeltem 😀 ) finomít picit az egészen és ad egy kis könnyed, játékos hangulatot az oldalnak.

DSC00785

DSC00787

DSC00788

DSC00789

DSC00790

DSC00791

 

DSC00793

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!