Mili oldala

szerző: Ranga Sophie

Mikor az ovis barátnő anyukája azt mondja, hogy a szülinapi bulira akár csinálhatunk is valamit ajándékba, azért az olyan jó érzés! Nagyon örültem neki, mert így mentesültem az ilyenkor szokásos „jajminekörül” és ”vanemárilyen” dilemmától, nem mellesleg jó ok volt az alkotásra. 😉

A másik Emi, aki egyébként Mili, Emíliámmal még a családi napköziben lettek legjobb barátok, de most is egy ovis csoportba járnak. Máskor már kapott tőlünk kisebb scrapbookos ajándékot, most viszont egy 12”-es oldallal szerettem volna kedveskedni neki. Mondjuk hiába vannak pici lányaim, nem tudom, hogy más, hasonló korú gyerekek mennyire örülnek az efféle meglepetésnek, ezért törekedtem valami igazán vidámat, kislányosat készíteni neki!

Be kell vallanom, még sosem alkottam kizárólag egy papírkészletből, de a Crate Paper Cute Girl készlet tökéletesen illik a témához, én pedig életemben először ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy csak ebből válogassak. Demonstrálva, hogy nem csak a szerelmes ünnep apropóján használható, kiválasztottam az egyébként tényleg Valentin napra készült ”szíven pötty” backgroundot. Olyan ”Piroskásan”, a lyukak mögé színes papír köröket ragasztottam, viszont hogy azért Sophies is legyen, színes festékekkel is pacáztam a papírra. A fotó alá halmozott papírok mellett egy papírzacsit is felhasználtam, mert ebbe kerültek a gyerekek által írott/íratott üzenetek. A készlethez tartozó mintás pauszpapírból gyártottam egy szélforgót, meg hímzőcérnából két kis bojtot is készítettem… és ha ez nem lenne elég, még ide-oda elrejtettem pár foszforeszkáló dekortapaszból kivágott csillagot is.

_MG_5788.1 _MG_5806.1 _MG_5809.1 _MG_5811.1 _MG_5825.1 _MG_5830.1 _MG_5838.1

A végére jó kis csajos oldal lett, pont ahogy elképzeltem! 😉

 

Felhasznált anyagok:

Óriás szív chipboard: http://www.noicsizma.hu/termek/sziven-potty-backround-1054

Polaroid képkeret: http://www.noicsizma.hu/termek/edes-elet-keretek-529

Türkiz szócímkék: http://www.noicsizma.hu/termek/edes-elet-keretek-529

 

 

 

1 hozzászólás

  1. Juj nnagyon szuper vidam csajos! Fonalbol bojtok… ma is tanultam valamit 🙂

Hozzászólás most!