Mindenhogyan szeretlek

szerző: Ranga Sophie

Azt hiszem éppen ideje volt már a középső lányomról is oldalt készíteni. Egyszer Edit azt mondta, hogy amelyik gyerekéhez nehezen találja az utat, leül a fényképével alkotni. Nálunk még pici, 3 éves a középső, de néha teljesen tanácstalan vagyok. Igaz, amit az ismerőseim mondanak róla: ő egy „Rock Star”- a maga allűrjeivel, hisztisségével, közvetlenségével, cukiságával!

Volt egy kinyomtatott sorozatom róla, de ihletre várt. Egyik este leültem, hogy folytassam egy albumom, de ott figyelt a kis huncut pofijával. 🙂 Persze hogy nem tudtam neki ellenállni!

Azt már rég kitaláltam, hogy egy sorban fogom elhelyezni a képeket, de a többiről nem volt elképzelésem. Szerintem gyönyörű a nagy virágos background, ezt szétvágtam, úgy került az oldalra. A képek alá vastagabb kartont tettem, hogy picit kiemeljem őket, majd egy öregített újságpapír csíkra ragasztottam. Újabban megszerettem a gyurma díszeket: pillangókat pakoltam fordított ”S” alakban, nagyjából az oldal közepére igazítva. A pillangók közé flittereket szórtam a ”királylányosság” jegyében. A Lovely feliratot Sizzixxel vágtam ki egy szaloncukros tálcából – mert tudtam, hogy az még jó lesz valamire 🙂

IMG_8509.1 IMG_8511.1 IMG_8513 IMG_8514.1 IMG_8526.1 IMG_8530.1

Tőlem szokatlan módon egész gyorsan elkészült ez az oldal… hiába, ragadós a rocksztáros lazaság!

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!