Mindig csinos

Szerző: Suhai Hajnal

A szó minden értelmében divatos alkotócsomagból gyönyörü albumokat készitettek a lányok, egyik szebb mint a másik, igy egy kicsit gondolkodóba estem, mutassam vagy ne az én kis egyszerü albumomat. Hát itt van és mutatom. Amint a múltkor emlitettem, az album ajándékba készült a barátnömnek, aki mindig nagyon csinosan öltözködik, nagyon szereti a kézmüves dolgokat és mindent, ami nem tucatárú és aki anno a válásom után sokat biztatott, hogy találjak valami új hobbyt magamnak, mert meglátom, az sokat segit. Igaza volt, szuper hobby ez, igy most egy szivvel-kézzel készült scrapbookos ajándékot kap.

Az album nagysága 6" x 6" és 10 lapból áll. Nem bonyolitottam túl, mert a barátnöm nem scrapbookozik és ebben az esetben az egyszerübb a nagyszerübb. Már jártam meg, hogy az ide nyilik, oda nyilik, sok zsebes, elrejthetö kommentes albumot csak nézte az ajándékozott, de nem tudta hova mit ragasszon, irjon, tegyen.  Ezen elgondolás mentén a fotók helyét és nagyságát is ki-és megjelöltem az albumban. A jelölö lapok 3,25" x 4,25"-ek, erre ráragaszthatja a 3" x 4" -es fotókat, amelyek igy egy kis keretet is kapnak. A jelölö lapok hátához itt-ott tag-et tettem, azokra  majd a fotó története kerül.

Az albumhoz  "A divat én vagyok" alkotó csomagot használtam, kiegészitve fóliával, régebbi és újabb chipboardokkal és az elözö alkotó csomagokból megmaradt papirokkal, kiegészitökkel. Igen, nagyon jól lehet használni a régebbi alkotó csomagból megmaradt "kincseket", mert szinte  minden mindennel szuper összhangban van. 

Végre "Babett" is bevetésre került, egy-egy oldalt körbe varrtam és az alkotó csomaban levö himzöfonallal a varrható tagtartót is kivarrtam.  Került az albumba cérna, fonal, szalag, pici csipke is, elvégre a divathoz mindezek hozzátartoznak és illenek nagyon a divat témához. Itt emlitem meg, hogy az egyik oldalnál Steffi Ried ( @steffiried) egyik album oldala inspirált, lifteltem is, mert nagyon tetszett.

Az album elkészitése egy kicsit kihivás is volt, mert fotók nélkül elég nehéz egy jó albumot összehozni (mondom én), mert el -el gondolkodtam azon, hogy a diszités vajon illeni fog-e majd azokhoz a fotóhoz, amelyeket a barátnöm beleragaszt.

Az albumban levö utolsó lapot nem diszitettem. Összekészitettem egy tasakba  pár kivágatot, virágot, matricát, chipboardot és visszaszedhetö ragasztóval az utolsó lap hátára ragasztottam. Arra gondoltam, nem titkolt szándékkal, hadd diszitse, dekorálja, készitse el  az utolsó oldalt majd a barátnöm, hátha beleszeret ö is ebbe a szuper hobbyba.

Én a magam részéröl elterveztem, készitek még egy albumot ebböl az alkotócsomagból és azt megtartom magamnak :-).

Nektek pedig, akik  januártól követtétek a blogon levö inspirációimat, köszönöm szépen  az érdeklödéseteket, a kedves hozzászólásaitokat és természetesen a sok  szivecskét és "likeot" igazán jól esett a lelkemnek.

Edit neked a lehetöséget, jó volt itt lenni és alkotni a gyönyörü NöiCsizma Design termékekböl.  

Felhasznált anyagok:

A divat én vagyok alkotócsomag

Fehér alapkarton

Tavaszi zsongás

10 dolog amit neked köszönhetek alkotócsomag

KishercegNő papírkészlet

Cseresznyevirágos keretek

Doodle kavalkád

Varrható tagtartók

 
 
 

 

 

 

 

1 hozzászólás

  1. Ez  szuper jó lett, Hajnal! Imádom…

Hozzászólás most!