Romantikus minialbum

szerző: Kovács Andrea (Sapimanó)
 
A rózsaszín, nőies oldalak, albumok nagyon vonzottak. Pár hónapja beszereztem nagyon tetszetős rózsás világú papírokat, de nem tudtam velük mit kezdeni, így félre is tettem őket. Érdekes módon, a nagy szanálás közepette előkerültek, és a NőiCsizma Design gyönyörű chipboardjai szinte kiabáltak hozzám, rám, hogy bizony, bizony, ők együtt szeretnének szerepelni 🙂
Erre ugye nem lehet nemet mondani!
 
Neki is álltam elkészíteni az alapot. Ami úgy nézett ki, hogy tört fehér alapkartont, ami egyben akvarell papír is, feldaraboltam 10 x 15 cm-es darabokra, pontosan 6 lapot készítettem, egyik szélét kerekítettem, a másik pedig lett a gerinc rész. Először gyűrűvel gondoltam összefűzni, de vétek lett volna kilyukasztani, ezért lett belőle ez a kötési megoldás, teret hagyva az oldalak vastagságának. Még így sem lett elég nagy a távolság a lapok között 🙂 Azt hiszem elragadott a hév a pakoláskor 🙂
 
A tervek az alap kiszabások már készen voltak a fejemben. Szerettem volna egy egy öntető albumot készíteni, amiben minden oldalpár egyforma. Így a bal oldali eltér ugyan a jobb oldalitól, ugyanakkor még is visszaköszön a következő oldalpáron.
Külön a fényképnek nem hagytam helyet, mert a kis tasakokban levő kártyákra rejtetten fel lehet őket ragasztani, helyette kommentnek, idézetnek készítettem kis csíkokat.
 
DSCF5001
DSCF5003
DSCF5004
DSCF5006
DSCF5007
 
A Chipboardok törik meg az egyhangúságot, egyszer azzal, hogy nem ugyanazt a típust használtam végig, másodsorban pedig, hogy minden 2. oldalpárra kerültek csak fel.
Ezeknek a chipboardoknak az alapszíne, maga a tökély. Nagyon szeretem ahogy a vágási éleken kicsit sötétebb a lézer miatt, olyan harmóniát ad, amit sem festéssel, sem tintázással nem tudnék létrehozni ( próbáltam 😉 ). Tökéletesen illik ehhez a színvilághoz, megtörve a rózsaszín egyeduralmát, mielőtt még túl sok lenne belőle.
 
DSCF5008
DSCF5009
DSCF5010
DSCF5011
DSCF5012
DSCF5013
DSCF5014

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!