Mire inspirál egy gyerekmelltartó?

szerző: Belső Olga

Azt mondták, nem is olvassa senki a posztokat, csak a képeket nézegetitek, úgyhogy most nem is tudom, hogy szórakoztassalak-e titeket verbálisan is, vagy pihenjek inkább.

Eh, a vér nem válik vízzé, megint kaptok rendesen megírt posztot, aztán legfeljebb aki nem olvassa el, az bánhatja.

Szóval az úgy volt, hogy a nyáron új házba költöztünk, és itt aztán van dőzsi-habzsi, meg kánaán, meg külön szoba a kölköknek: egy kisfiús Ákosnak, ami LEGO színekben pompázik, meg egy romantikus shabby chic stílusú Borcsinak, mert ő meg olyan tündérbarbie típusú gyerek.

A minap elmentünk ezzel a tündérbarbie típusú, kilencéves Borcsival vásárolni ezt-azt a teszkóba, erre mit látok, mit hajít a kocsiba? Hát topokat. Na jó, itt nincsenek férfiak, úgyhogy beszéljünk a hüvelygombáról nyíltan: elkezdett kamaszodni – vettem észre, majd elájultam. De csak majdnem. Meg vett még titokzoknit is, arra már nem is szóltam semmit.

És akkor hazajöttünk, felvette a topot, kibontotta a titokzoknikat, én meg a fejemhez kaptam: ha kamasz, akkor neki feltétlen kell a szobája ajtajára egy „ne zavarj” tábla, mert az öccse meg kobold típusú, és állandóan kellemetlenkedik, szóval bemegy hozzá zavarni, ha kell, ha nem. Ha nem kell, akkor sűrűbben megy be.

Szóval a titokzokni merevítője, tudjátok, az láb alakú karton, amire ráhúzzák gyárilag, pont úgy nézett ki, mint a szállodai szobák ajtajára kifüggeszthető tábla, amivel a szobaasszonyt tájékoztatják. A túloldalról a „takarítást kérek” feliratot mondjuk kiverheti a fejéből a Borcsi, most szólok, viszont ha már ihletet kaptam, gyorsan meg is csináltam a „ne zavarj” tábláját.

Először is lealapoztam a titokzokni merevítőt, csak úgy tessék-lássék, nem vittem túlzásba, majd gyorsan vágtam rá egy megfelelő méretű lyukat, amivel fel lehet akasztani a kilincsre. Stencileztem rá romantikus mintát, és már csak a felirat és a díszítés hiányzott.

Mostanában eléggé beleestem ezekbe a 3-4 fázisos virág pecsétekbe, szerencsére kaptam is szülinapomra egy teljes szettet vágókésekkel, meg hozzá rózsaszín tintákat négy árnyalatban. Sajnos kéket nem, úgyhogy gyorsan azt is beszereztem Edittől, a Memento tintapárnák pont megfeleltek a célnak. (most szólok, a Distress Inkek nem, azok nem lesznek szép kontúrosak, a középső kék pecsételt virágon látszik, hogy mennyire más, mint amik a Mementóval készültek. A rózsaszín meg az echte Altenew tinta.)

Aztán már csak pár NCSD virág, és egy inda kellett, hipp-hopp felragasztottam a feliratot, és már kész is a tábla.

20160826_100341 20160826_100405 20160826_180122 20160828_102224

Borcsi imádja, mert pont olyan színekben úszik, mint a szobája, Ákos meg úgysem tudja elolvasni, mivel még csak most megy elsőbe :D. Viszont megmondtuk neki, hogy mi áll rajta, szóval, amikor ezt látja, akkor ne közelítsen, léccike. Ha, ha, ha. De legalább a tábla szép.

Felhasznált termékek:

Papír virágok: http://www.noicsizma.hu/kategoria/papirviragok-21

Hajtások chipboard készelt: http://www.noicsizma.hu/termek/hajtasok-741

Memento tintapárna: http://www.noicsizma.hu/termek/memento-drew-drop-tintaparna-862

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!