Mr. és Mrs. West újra hódit

szerző: Garabics Niki (Kakukkmanci)

Emlékeztek még erre? Ebben megígértem nektek, hogy folytatás következik. Íme!

Hát nem kiderült arról a szépen mosolygó párocskáról, hogy a Vadnyugat hírhedt vadorzói? Már a vérdíjat is kitűzték a fejükre. 😀 No, mielőtt történeteket gyártanék, nézzük az oldalt:

Először is a deszkás papírt átlátszóra száradó gesso-val kentem le. Ezután 3 különböző árnyalatú, barnás misttel fújkáltam. A kitépett könyvlapokra is fújtam, majd matt gel-el ragasztottam a deszkás papírra. A többi könyvlapot pedig hurkapálca segítségével szívószál alakra tekertem. Arra gondoltam, hogy egyrészt a puska csövére asszociálok vele, másodrészt pedig tökéletes keretet ad majd a fotónak, de erről már esett szó a hétfői cikkben 🙂 

IMG_9946

Ha már hírhedt vadorzókról van szó, a „köröző felhívás” plakátjának csíkos papírt választottam. Tudjátok, dutyi! 🙂 Gyakorlatilag mindent e fantazmagória köré építettem fel: a drótot, a bilincsre hajazó kulcstartót, ami jelen esetben egy csillagot (sheriff?:-) tart, a kártyalapok, a pénzdarabok és természetesen nem utolsó sorban az NCsD gyurmadíszek is ezt a vadnyugati hangulatot erősítik. A szatén virág és a csipke a női jelenlétet is hivatott képviselni. A csipke és a zsákvászon visszaköszönő elem a korábbi oldalról.

IMG_9949

A virághoz különböző méretű szatén köröket vágtam ki, amelyeket egy kicsit itt-ott bevagdostam, majd a széleket az öngyújtó lángja segítségével összehúztam, majd egymásra raktam és a közepébe kapcsot tettem.

2015-01-14

IMG_9950-001

Ezen a videón végignézhetitek a készítés folyamatát. Vigyázat! A kezemet figyeljétek, mert csalok! 🙂

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!