Naptár tuningra fel!

szerző: Tóth Mona

Az utóbbi időben nagyon rákattantam a gyűrűs naptárra. Nem csak azért tetszik, mert szép, díszíthető és különleges, hanem azért is, mert végre elférek benne 🙂

Amikor megláttam az NcsD oldalon a kontúros chipboard hónapneveket, tudtam, hogy elválasztó lapokat készítek, így ők is a planerem lakói lesznek :).  Amit még imádok ezekben a csipikben, hogy annyi féle módon lehet velük "játszani", hogy az eszméletlen.

A hónapnevek matt, pasztell rózsaszín alapot kaptak, majd jött két arany réteg. Először metálfényű, majd csillámos, arany akrilfestékkel kentem be. Amíg a csipik száradtak, elkészítettem az oldal elválasztó részeit.

NcsD_planner (1) NcsD_planner (2) NcsD_planner (3) NcsD_planner (5) NcsD_planner (6) NcsD_planner (7) NcsD_planner (8) NcsD_planner (9) NcsD_planner (10)

Mivel a február amúgy is egy romantikus hónap, az Authentique Paper "Classique: Pretty" virágos, romantikus, rózsaszín papírjai szólítottak meg (Rosette és Foundations). Az elválasztóba készítettem egy mini shaker részt is, amit a damillal lógatott hónap mögé helyeztem el.

Felhasznált anyagok:

Te vagy a meggy a muffinom tetején- matrica ív: http://www.noicsizma.hu/termek/te-vagy-a-meggy-a-muffinom-tetejen-matrica-iv-1061#prettyPhoto
 

Hónapnevek, kontúros- mini: http://www.noicsizma.hu/termek/honapnevek-konturos-mini-1031#prettyPhoto
 

Szívesen <3 mini: http://www.noicsizma.hu/termek/szivesen-3-mini-575

 

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!