Nászajándék csomagolás

szerző: Királyfalvi Bea

Az öcsémék esküvőjére készített nászajándékokat mindenképpen dobozba akarat rakni, mert gyorsan leemelhető a teteje, megnézhető és biztonságosabb az ajándék tárolása is. A kisebbik ajándékdoboz cipős dobozból készült. Az Ikeában kapható barna natúr papírral vontam be, és a doboztető peremét szintén Ikeás madzaggal díszítettem, amit kétoldali ragasztóval rögzítettem. A tetejére pedig készítettem egy kis kártyát, amit 3D ragasztóval raktam rá, hogy leszedhető legyen és elrakható emlékbe. A csipi leveleket akvarell ceruzával festettem meg, majd vízzel összemostam.

01 02 03 04 05 06 07

A nagyobb doboz, egy hatalmas kihívás volt. Egy 30×30-as albumot (később mutatom azt is 😉 ) tettem bele, viszont egy 40x40x8-as dobozt elég nehéz leakasztani, úgyhogy nem volt más választásom, én magam eszkábáltam össze egy papírdobozból. Nem lett tökéletes, de az Ikeás papír sok rossz illesztést elfedett. Hasonlóan díszítettem, mint az előző dobozt. A kártya, erről is levehető, és eltehető.

08 09 10 11 12

Nem vettem nagyon habos babosra a dolgot, de a párhoz ez illik, és a dobozokat a lakásukban is tudják majd a későbbiekben hasznosítani, ha leszedik a kísérőkártyákat.

13

Felhasznált termékek:

Rajzolt rózsák

Esküvői matricák

Ágacskák

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!