Nyár van és semmi baj

szerző: Tihany Tamara

Komolyan mondom, sokszor irigylem a gyerekeim. Mikor kicsi voltam a nyári szünet dögunalmas szenvedés volt, az anyukám dolgozott, apukám otthon dolgozott, a nővérem már szinte felnőtt volt, a környékben nem volt egy lány se. Hol a házunk mögötti dimbes dombos réten untam magam halálra, hol a hátsó udvar téglarakásain játszottam királylányost-egyedül. 

Ehhez képest a gyerekeimnek van medence, homokozó és ugráló az udavrban, jó társaság, fagyi és dinnye minden napra. Esküszöm örökbefogadnám magam, ha lehetne olyat. 😀

Na, azután, hoyg hosszasan sajnáltattam magam sanyarú gyerekkorom okán, térjünk rá az oldalra. Az úgy volt, hogy maradt két darab körgyűrű csipim, ugye. A kicsi, és a nagy. Gondolkodtam mihez kezdjek velük, ötletem az akadt jónéhány, de valahogy egyik sem volt olyan "naezleszaz!" típusú…míg nem eszembe jutott az a remek fotó, amit a lánykáimról lőttem medencézés közben, és mit tagadjam, egészen jól sikerült. Ahhoz képest is, hogy én csináltam, meg ahhoz képest is, hogy csak telóval lőttem. Mikor ez a kép eszembe ötlött, már nem volt megállás, özönlöttek a gondolatok a fejembe, és már készen is volt az oldal szinte.

Tudom, tudom, hogy kezdek állati uncsi lenni a shaker box mániámmal, de mit tegyek, egyszerűen odáig vagyok értük… szűnni nem akaró rajongással viseltetek irányukba, hogy költőien fogalmazzak. 😀 ÍGy aztán a kisebbik körgyűrűre Sizzix-szel domborított fóliát tettem, majd alá egy zacsiba flittereket, végül az egészet felragasztottam 3D ragasztóval a papírra. Ezen kívül semmi ördöngősség nem történt, semmi festés, semmi rétegzés, csak némi flitter itt-ott, és slussz.

Vidám lett, nem? 

IMG_5857 IMG_5846 IMG_5848 IMG_5855 IMG_5845 IMG_5852

Felhasználtam: 

Körgyűrűk http://www.noicsizma.hu/termek/korgyuruk-865

Átlátszó matricák http://www.noicsizma.hu/termek/200-kifejezes-matrica-761

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!