Nyilak nélkül nincs oldal

szerző: Királyfalvi Bea
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én imádom a kis nyilacskákat használni az oldalakon, albumokban, legyenek azok bármilyen formában, címkés nyilak, matricák vagy chipboardok.

Nem rég egy kedves barátnőmnek készítettem albumot ajándékba és volt alkalmam kipróbálni a NCSD chipboard nyilakat.

Néhány oldalon csak natúr formában használtam fel a nyilakat.
Például ezeken:

 

01

02

03

Aztán előkerült a tintapárna, aminek segítségével igyekeztem csak a nyilak szélét betintázni, ez a nagyon picike chipboardoknál nem sikerült tökéletesen így finom átmenet képződött a fekete szél, és a natúr szín között.

04

05

A kedvenceim a készletből a „lyukas” nyilak voltak. Az egyiket telibe tintáztam, mert az oldal hangulata ezt kívánta és alá ragasztottam egy mintás papírt. A másikat natúron hagytam, de szintén megbolondítottam egy kis mintás papírral a kontraszt miatt.

07

08

Voltak olyan oldalak, ahol szerettem volna, hogy a nyilak kiemelkedjenek, de nem illett az oldalra sem tintázva sem natúron, ezért bevonat mintás papírral, ami azért jó, mert a vastagságából adódóan a térbeli hatása megmarad, viszont tökéletesen illeszkedik az adott papírkészlet színvilágához. Én fekete tollal is körbe rajzoltam, mert az albumban a kis papírcafatok mindegyike körbe volt kontúrozva így designban így illett az oldalra.

09

10

Nagyon sok fajta lehetőség van még a csipi nyilak felturbózására, én ezeket az egyszerű és gyorsan megvalósítható változatokat választottam.

Beus alairas

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!