Órarend

szerző: Zoric Ildi

Így augusztus közepe felé bármennyire is sokkoló, már jócskán eszünkbe jut az iskolakezdés, a felkészülés.

Idén arra gondoltam, hogy színesebbé teszem a minden évben az íróasztal fölött kifüggesztett órarendet. Hobbimból adódóan kínálkozott, hogy legyen ez a megoldás egy scrap oldal.

Fehér alapkarton volt a kiindulópont, melyre – mivel a kisfiamnak készítettem – fiús papírral dolgoztam, a Carta Bella Boy oh boy készletével.

A napokat elkészítettem külön-külön megszerkesztve, és sima papírra nyomtatva. Ezt követően fekete alapkartonra ragasztottam őket. Mivel a célom egy vidám órarend volt, így a készlet színes papírjaiból vágtam a napok alá zászlókat, a felirat betűit Sizzix-el tekertem a fekete kartonból, és Glossyval tettem domborúvá, fényessé. Használtam a készlet matricáit is, NCsD címkéket, kisebb chipiket.

DSC_0086

Az iskolahét két leghangsúlyosabb napját emeltem ki főként a díszítéssel, az „Oh My God” azaz Jajj Istenem hétfőt, és az egész héten várt, imádott pénteket, amit valljuk be nemcsak a sulisok szeretnek annyira.

DSC_0092 DSC_0093 DSC_0089

Szerintem ajándékba is vihető egy ilyen órarend, én valószínű, hogy be is fogom kereteztetni, és úgy kerül a falra.

A napok lapjai természetesen felülragaszthatóak, ha változik az órarend, nyomtatok egy új verziót. Én kézzel írom majd be a tantárgyakat, da ha valakinél akkor készül, amikor már ismert az órarend, akkor lehet nyomtatásban is.

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!