Óriási shaker box

szerző: ??

Aki régóta követi a blogot, az tudja, hogy minden évben karácsony tájékán a csapat játszik egy fotócserés játékot. Azaz mindenki küld egy fotót, kisorsolom őket, szétküldöm, és így mindenki készít egy meglepetés oldalt valakinek a csapatból. Mikor minden oldal elkészül így vagy úgy átadjuk egymásnak, és nagyon örülünk. :) Hogy ez a kis buli ne csak nekünk legyen izgalmas, minden évben játékot hirdetünk itt a blogon, mikor is hosszú-hosszú napokon át megmutatunk egy-egy oldalt nektek, az alkotó megnevezése nélkül, s mikor mindet láttátok, tippelhettek, hogy melyiket ki készítette. Az első tökéletes megfejtést adó versenyző pedig természetesen nem marad jutalom nélkül! ;)

Igaz idén kicsit későn jött el a játék pillanata, de a lényeg, hogy eljött, nem igaz? :) 12 oldalt mutatunk, 12 napon keresztül, majd a 12. napon hozunk egy űrlapot, aminek kitöltsésével részt vehettek a játékban. 8. nap, 8. oldal. (A szerk.)

… Gyorsan ellövöm a ”bárkit kaptam volna, bajban lennék” szövegemet, aztán meg is cáfolom egy röpke pillanat alatt! Ugyanis akit húztam, olyan csodás fotót küldött, hogy öröm volt vele az alkotás! (Nem úgy, mint én, aki alig tudtam vadászni valamit az archívumból 😀  . )

Tamcsi gyerekei pont olyanok a képen, mint a valóságban! Cukik, vagányok, huncutok és imádnivalók (az egyik gyermekem meg is jegyezte boldogan, mikor felismerte a képen Lillust, hogy „végre van egy igazi barátom” 😀 )!

Az oldal alapja egy, vagyis két 12”-es, vastag fólia összevarrva, szerintem életem legnagyobb shaker boxává 😀 . A kettő közé egy kevés mini hópihe chipboardot és arany flittert szórtam. A nagyméretű fotót vastag kartonra ragasztottam, alóla picit kilógattam csipkét, pausz papírt, kis tageket, arany polaroid keretet. A piros bogyókat némi utánajárással sikerült megszereznem, mert a karácsonyi őrületben mintha mindenkinek pont ez kellett volna 🙂 . A fóliára még bélyegeztem néhány apró fehér hópihét, és tulajdonképpen ezzel be is fejeztem a művet.

_MG_5613.1 _MG_5616.1 _MG_5628.1 _MG_5631.1 _MG_5638.1 _MG_5642.1 _MG_5644.1

Az óperenciás tengeren innen és túl Tamcsi az egyik kedvenc alkotóm, úgyhogy azért bevallom, iszonyatosan izgultam, hogy mit szól majd!

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!