Őrizd a csodát!

szerző:  Garabics Niki

Kislányom ezeken a fotókon pár hónap híján három éves. Szeretem ezt a fotósorozatot, külön mini albumot érdemelne, de most csak egy gyors oldal lett belőle.

Itt van az én hét és fél éves nagylányom és mintha most lett volna kettő és fél. De ez a kis primadonna ugyanúgy teszi-veszi magát időnként, mint akkor, amikor ezek a fotók készültek. Na, jó, egy kicsit csajosabban, mert akkor szinte még baba volt. Mindent, amit akkor imádtam benne, azt imádom a mai nap is, sőt egyre jobban. Imádom a mosolyát, a kacaját, ahogy teljesen elernyedve, szétterülve, az oldalán a fal felé fordulva alszik, amilyen élvezettel tudja enni a téliszalámit, a kócos kis fürtjeit, az okos fejét, az eszmefuttatásait, majd a végkövetkeztetéseit. Mindent. Mindent, amitől Ő lesz, akiből nincs több, csak egy. És ez az „EGY” az enyém!

A fent leírtakat kiegészíteném még azzal, hogy ma már ő javítja ki a testvérét, ha valamit nem jól mond, vagy rászól, ha kérek valamit és épp nem történik semmi.

Ja, nehogy feledjem: anyáskodik is. Úgy csinál, ahogy én és sokszor hallom vissza magamat. Megnyugtat a gondolat, hogy pár dolog azért célba ért.

Lenne mit leírnom, vagy elmesélni neki abból az időből is, ezért az oldal szélén az „iratfüles” (tab) megoldás.

1-IMG_4776 2-IMG_4783 3-IMG_4796 4-2017-02-10 5-IMG_4778

Addig is: magamban őrzöm a csodát!

 

Felhasznált termékek:

Képkeretek: http://www.noicsizma.hu/termek/kepkeretek-494

Címkézett befőttes üveg sziluettek: http://www.noicsizma.hu/termek/cimkezett-befottes-uveg-sziluettek-900

Aranyfóliás szócímkék: http://www.noicsizma.hu/termek/aranyfolias-szocimkek-610

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!