Őrzöm a csodát

szerző: Kocur Márta

Őrzöm a csodát

Pontosan három évvel ezelőtt készültek ezek a fotók, amelyeket ebbe a pihe-puha őszi albumba foglaltam. Imádom ezt a sorozatot, annyira önfeledtek, vidámak, szépek, a természet is igazán mesés körülöttünk. Annám annyira gyönyörű rajtuk, nagyon kedves emlék fűződik minden fotóhoz. Bevallom, ez az album úgy készült, mint a Luca széke :), tavalyelőtt hívattam hozzá elő a fotókat, tavaly ősszel elkezdtem, és hát most sikerült befejeznem – amihez nagyban hozzájárult az őszi alkotócsomag  is, annyira sokoldalú és inspiráló!

A rózsaszín nőicsizmás filcalbumot még évekkel ezelőtt beszereztem, és úgy gondoltam, egy őszi albumnak tökéletes választás lehet – egyrészt izgalmas kísérletezés az anyaga miatt, másrészt pedig utal a melegségre, a bekuckózásra, a hidegre (na jó, lehet másnak nem, nekem igen 😀 ), szóval jó ötletnek tűnt.

Az albumhoz szinte csak a #megintősz papírjait, őszi erdő matricáit, chipboardjait használtam – annyira szépek együtt. Csupa szépséggel szerettem volna megtölteni az albumot, a pauszpapírt is oldalként használtam fel, valamint az őszi faleveles background is csak erre várt J Amik még izgalmassá teszik az albumot, azok szerintem a varrások. Varrtam bele egy shaker box-ot, amelybe az alkotócsomaghoz tartozó aprócska levél csipiket, szárított falevelet, rókakomát, a pici gyöngyöket és egy helló feliratot tettem/varrtam, ill. egy zsebet is készítettem az albumba, ahová Annának írtam egy levelet J Az utolsó oldalt pedig körkösen varrtam, de a fotók miatt sajnos kevésbé látszik (erre persze később jöttem rá, de már nem tudtam rajta változtatni 😀 ).

Szóval „szeretem” album lett, „szeretem” fotókkal. Imádtam készíteni, a filc pedig igazán hálás alapnak bizonyult 😉

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

Felhasznált termékek:

#megintősz alkotócsomag

Őszi faleveles background

Rajzos falevelek

Pozitív négyzetek

Színes szócímkék

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!