Ősz

szerző: Posta Juli

Az úgy kezdődött, hogy megkaptam Edittől az új őszi chipboardokat. Annyira cukik! Egyből kisfiam jutott eszembe, hogy mennyire szereti a természetet, milyen rajongással figyel meg minden apró levelet, bogarat, bidabidát (értsd: csigabiga). Emlékeztem, hogy van jó pár őszi kép tavalyról, amik még feldolgozásra várnak, így akadt kezembe ez az aranysárga portré.
Barna alapkartonra dolgoztam, erre vágtam ki a kis háromszögeket, amire a chipboardok kerültek. Egyszerűre szerettem volna hagyni az oldalt, de úgy nem állt össze, ráadásul nekem túl szögletes volt. A készleteim közt kutakodva rátaláltam az órára, ami szerintem illik az őszi hangulathoz, és behoztam még néhány kör alakú díszt, hogy finomítsák az oldalt.

Tudom, mániákus vagyok! Pacázni és varrni mostanában mindig kötelező. 😀  Így is tettem. Levarrtam a háromszögeket és arany akrilfestékkel bepacsmagoltam az oldalt. De valami még mindig hiányzott. Megtéptem az alapkarton szélét és alátettem egy, a képre rímelő papírt. Majd a háromszögekből becsúsztattam az alapkarton alá, úgy, hogy kilógjanak egy kicsit (ez már csal alapos vizsgálódás után látszik a jobb alsó sarokban). Még mindig elégedetlen voltam…Ezért alulra felépítettem egy színes kis kupacot, olyat, mint mikor a szél a kerítés széléhez fújja a faleveleket. Végül abból a papírból, amiből a háromszögeket kivágtam stencil lett. Így kerültek fel a fehér háromszögek.

ősz5 ősz4 ősz3 ősz1

Felhasznált termékek:

Őszi kirándulások címkecsomag

Hulló levelek chipboard csomag

Itt van az ősz! chipboard csomag

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!