Pasztell-arany és flittermánia

Szerző: Garabics Niki (Kakukkmanci)

Pár hónapja az interneten találkoztam hasonló flitter szívvel. (Ne kérdezzétek, hogy hol. Sokszor előfordul velem, hogy valami az adott pillanatban nem érdekes, de hetek multán spontán beugrik.)

Az egész úgy indult, hogy Edit „Nagy virágcsokor” chipijei teljesen elvarázsoltak, de el is gondolkodtattak, hogy milyen formában használjam fel őket. Stencil!

Rátettem a fehér alapkartonra három darabot, majd misttel lefújtam a papírt. Gyönyörűen kirajzolódtak a virág formák. Ezután jött a #mittudoménmennyi flitter felragasztása. Na, ez egy jó kis terápia. Két dolog van: vagy Zen állapotban érdemes csinálni, vagy akkor, ha feszültek vagyunk, mert nyugtató hatása van, tényleg! (A keresztszemes hímzésnél éreztem ilyet, ami szintén totálisan kikapcsolt engem.) A feliratot hődomborítottam, majd mistteltem.

IMG_0352-001 IMG_0353-001 IMG_0356-001 IMG_0360-001

És lám-lám annyira belejöttem, hogy csináltam még egy oldalt. A kisfiamról készült oldalt chevron stencil segítségével lefestettem akril festékkel. Nem lett tökéletes az eredmény, de nekem pont így jó! Így, ahogyan imitt, amott kicsit megfolyt, vagy több lett a festék. Száradás után lefújtam (nem egyenletesen) az akrillal megegyező színű misttel. Ezzel lágyítottam a virító fehér színt. Majd következett megint a ZEN állapot, vagyis a flitter csillag elkészítése.

Természetesen nem maradhattak el az NCSD feliratok és a szív chipik sem.

IMG_0362-001 IMG_0364-001 IMG_0366-001 IMG_0368-001

Így készült el ez a páros oldal kislányomról és kisfiamról.

És, hogy itt se felejtsem el megemlíteni, hogy mostanság nálam az arany és pasztell kombó RULEZ!

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!