PL kártyák vázlat alapján

szerző: Hulman Edit

Az a megtiszteltetés ért, hogy pár hónapon keresztül Roni PL-es csapatát erősítem, és az én inspirációimmal is találkozhattok itt a blogon. Aki ismer, az tudja, hogy a saját készítésű PL kártyák szerelemese vagyok, úgyhogy Tőlem ilyen posztok várhatóak főleg.

Bevallom, nem volt ez mindig így! Amikor először buzdított Roni minket arra, hogy bátran csináljunk saját kártyákat, nem is értettem, hogy miért, hiszen annyira gyönyörű kártyákat lehet kapni, mindenféle színben, témában. Fittyet hányva a tanácsának, be is vásároltam rendesen! Aztán az év vége felé (amikor már komoly készlettel rendelkeztem) nagyon-nagyon sok időmet vette el a megfelelő kártya megtalálása. Hiába volt különböző szisztémák szerint csoportosítva, sokszor nem találtam a nekem tetszőt. Na, ekkor kezdtem el a kártyák gyártását, és innen nem volt megállás. Eljutottam oda, hogy már szinte az összes vásárolt kártyámat eladtam és nagyrészt sk kártyákat használok a PL-ben.

Persze az elején nagyon nehéz volt, ezért sokat nézelődtem a Printeresten. Sok vázlatot lerajzoltam magamnak és azokat csináltam meg. Egy idő után olyan rutinra lehet szert tenni, hogy a heti kártyák kb fél óra alatt elkészülnek. Na jó, ha Elodie Touzet (iggydodie) stílusában alkottok, akkor ez biztos nem fél óra! 😉 Egyediek, szépek és pont olyanok, amilyenek nekem kellenek. Nem mondom azt, hogy most nem használok vásárolt kártyákat, de ez nagyon ritka.

Nézzük mire is lehet szükségünk a kártyák készítésekor: mindenféle maradék papírok, chipboardok, matricák, címkék, die cute-ok, olló, ragasztó.

IMG_9303

Mutatok pár példát (a vázlatok a Printerestről vannak):

egy

három kettő négy

öt

Remélem kedvet kaptatok és velem tartotok legközelebb is!

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!