Ragadd meg a lényeget!

szerző: Farkas Flóra

 

Március első hétvégéjén vettem részt életem első offline scrapbook tanfolyamán. Nagy izgalommal és sok-sok elvárással készültem rá. Mivel már egy ideje scrapbookozom, ezért nem teljesen kezdőként mentem oda, de mindig is éreztem, hogy káosz van a fejembe és bizonyos dolgok hiányoznak ahhoz, hogy az alkotásaim végeredményével maximálisan meg legyek elégedve. Arról ne is beszéljünk, hogy csak minialbumokat és képeslapokat készítettem, a 12”x12”-es oldalak világa egyrészt nem vonzott, másrészt azt se tudtam melyik oldalán kezdjek hozzá, olyan félelmetesnek tűnt az a hatalmas papír.

 

Aztán eljött a tanfolyam első napja, ahol rögtön 3 oldalt is készítettünk. Nagyon izgalmas volt, végre összeállt a kép (oldal), elhangzottak a kulcs mondatok, amitől már nem is volt olyan félelmetes az egész.

 

Viszont ami a tanfolyam után jött, az adta nekem az igazi pluszt. Edit kitalálta, hogy utógondozásba kezd és a tanfolyam résztvevőinek  liftelős “házi feladatokat” ad minden héten két hónapon keresztül. Mindenki nagy örömmel és lelkesedéssel fogadta. Már öt oldalon vagyok túl és egészen megszerettem a 12”x12”-esek világát. Most bemutatok kettőt. Az első vázlat alapján ezt az oldalt készítettem:

 

1 oldal

A második heti kihívásra, pedig ez lett az én verzióm: 🙂

 

xDSC_0579

Mindenkit buzdítok arra, hogy gyakoroljatok, lifteljetek és menjetek el offline tanfolyamra is, mert 100%-osan megéri, a fejlődés nem marad el!

 

Ha kedvet kaptál Te is a tanfolyamhoz, ITT találsz róla információkat! 🙂

1 hozzászólás

  1. Ez a Kelly Purkey oldal nálam is liftelésre vár 🙂 Jót választottatok!

Hozzászólás most!