Ráhangolódás

szerző: Kocur Márta (Tika)

Imááádom az új karácsonyi termékeket! 🙂 Amikor megérkeztek az újdonságok, majd bontogatni kezdtem őket, ültem a kanapén, és sokáig csak nézegettem, óvatosan, simogattam, forgattam, csodáltam a szebbnél-szebb karácsonyi csipiket, PL-kártyákat. Közben pedig a tavalyi karácsonyi fotózásunk pillanatai jutottak eszembe, amelyet bár félig náthásan abszolváltunk (ami egy gyerek esetében tudjuk, mit jelent), mégis nagyon kedvesek számunkra az ott készült fotók. Szóval, a héten igazából meghozták ezek a szépségek a karácsonyi hangulatomat, már a DD-m is körvonalazódni látszik. 🙂

Elhatároztam, hogy idén törekedni fogok rá, hogy a meghittségé és a lassításé lesz a főszerep adventben és a családunk mindennapjaiban, mert ezek sajnos az elmúlt években nehezen (vagy inkább sehogy sem) jöttek össze. Meglehet, a fészekrakó ösztön is most sokkal jobban motivál mindebben, de látva a sok újdonságot, az embert akarva-akaratlanul is a szépre, a finomra és harmonikusra, benső érzelmi készülődésre is készteti. Vagy csak velem van ez így?

Szóval visszakanyarodva a fotóhoz, Anna nem volt lelkes a fotózás alatt, nagy kínok árán azért sikerült néhány kimondottan szép fotót készíteni róla 😀  Mivel az idei PL-próbálkozásom siralmasra sikerült, ezért a kártyákat nem az albumba, hanem inkább más felhasználási lehetőségekre szántam – és ehhez a bájos kis fotóhoz nagyon illenek, szerintem. Az alapkartont előbb lealapoztam gessoval, majd gelatos-val adtam némi színt a háttérnek, így olyan hatást sikerült elérnem, mintha egy téli havas, jeges „táj” lenne. Ezekre kerültek fel az aranyfóliás PL-kártyák, Anna fotóját pedig kissé megemeltem, hogy kitűnjön. Az egyik kedvenc gravírozott téli keretből shaker box-ot készítettem, amibe flittereket és hópelyheket szórtam. A „Csodálatos December” csipit pedig aranyporral domborítottam, és, bár natúron hagyva szeretem leginkább, de itt nagyon elveszett volna. Aztán még került rá néhány matrica, flitter, és a komment, majd körbevarrtam.

1 2 3 4 5 6 8

Nálam azt hiszem, ezzel most kezdetét vette a benső ráhangolódás az ünnepekre 🙂

 

Felhasznált termékek:

Karácsonyi ágak, indák: http://www.noicsizma.hu/termek/karacsonyi-agak-indak-971

Geometrikus aranyfóliás PL-kártyák: http://www.noicsizma.hu/termek/geometrikus-karacsony-aranyfolias-pl-kartyak-963

Decemberi csoda – sokszavas matricaív: http://www.noicsizma.hu/termek/decemberi-csoda-sokszavas-matricaiv-960

Csodálatos december – chipboard címek: http://www.noicsizma.hu/termek/csodalatos-december-chipboard-cimek-958

Gravírozott téli keretek: http://www.noicsizma.hu/termek/gravirozott-teli-keretek-teglalap-956

 

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!