Réges, régen egy messzi-messzi galaxisban

szerző: Tihany Tamara

Nemrég Farkas Flórának hála elindult itthon is a Pocket Letter láz, van egy klassz kis csoport a facebookon, ahol párokat sorsolt ki Flóra, és a párok jól megkomponált és megpakolt tasakokat küldözgetnek egymásnak negyed évente. A kisorsolt páromon kívül megegyeztem Reidl Krisztivel is, mi havi rendszerességgel küldünk egymásnak meglepi csomagocskát, aminek mindig megegyezünk a témájában.

Februárban a farsang volt a témánk, és mivel nálunk a Star Wars körül forgott idén a világ, kézenfekvő volt, hogy egy ilyen témájú Pocket Lettert készítek Krisztinek. Mivel megegyeztünk, hogy néha fotót is teszünk a tasakokba, a lurkóim fotója se maradhatott le. (A jelmezüket én készítettem, és mit tagadjam, baromi büszke vagyok rá 😀 )

A kártyák alapja fekete karton, erre pedig kisebb méretű fehér papírokat vágtam, amiket mixed media technikával dobtam fel, a csillag stencillel és gessoval csillagokat gyártottam, aztán vízfestékkel fetsettem, bélyegeztem, firkáltam. 

Az i-re a pontot most is a csipik tették fel. 🙂 Egy éve várom, hogy legyen alkalmam felhasználni őket, hát végre eljött ez is! 😀 

IMG_4018

A középső zsebet alaposan megtömtem az apró csillagokkal és csillámporral. 

IMG_4021 IMG_4022

Yoda ídézet nélkül mit sem ért volna az egész 😀

IMG_4023 IMG_4027 IMG_4026 IMG_4025 IMG_4024

Szegény Kriszti, remélem nem volt nagyon csalódott, gondolom csupa csipkére meg fodorra számított tőlem, és ezt kapta…Na majd legközelebb lesz csipke meg fodor is, ígérem. 🙂

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!