Remélem, egyszer…/I hope someday…

szerző/written by: Garabics Niki

Én is, mint minden szülő, a lehető legjobbat kívánom a gyermekeimnek. Néha egy rezdülésükből sejtem, hogy mire gondolnak, sokszor rákérdezek, mielőtt kimondanák.

As every parent I also wish the very best for my children. Sometimes I think I know from their vibration what they are thinking of, and I often tell it to them before they tell it to me.

Mindhárom gyermekem igazi egyéniség. Nyilván. 😉 És te, aki ezt olvasod, pontosan ezt gondolod a saját gyermekedről. Ez így van rendjén. Vannak olyan tulajdonságaik, amelyek már egészen babakorban megmutatkoznak, és persze vannak olyanok, amelyek csak később, idővel.

All of my 3 children have a special personality. Of course. 😉 And you, who is now reading this blog post, you are also thinking the same of your children. And that is allright. They have of course some characteristics what you can see already as a baby, and there are some what you can only find out later.

Ismerem őket. Tudom, hogy melyik az akaratosabb, melyik a félénkebb, melyiket nem kell majd félteni, mert könnyebben felülemelkedik a problémákon, tudom, hogy melyik a rendetlenebb, melyik az engedelmesebb, a részrehajlóbb, a figyelmesebb. És még sorolhatnám a tulajdonságokat.

I know them. I know who is more self-willed, who is shyer, which one I shouldn’t worry about then he/she is going to overcome the problems, I know which one of them is more messy, who is more obedient, more partial, more careful. And I could go on with the attributes.

Pontosan ezek miatt különbség is van abban, hogy melyik gyermekemnek mit kívánok. A kisfiammal kapcsolatos kívánságaimhoz tökéletesen passzol az óriás hőlégballon chipi. Majd’ ötévesen még a nővérét utánozza sok mindenben, persze sokszor meglepően önálló, néha azt gondolom, hogy egy kicsit elveszett, de remélem, hogy egyszer eljön a nap, amikor számára a határ a csillagos ég lesz!

And that is why I make a distinction between what I wish for my children. The huge balloon chipboard fits my wishes for my son perfectly. He is almost 5 years old, but he still imitates his big sister many times, and sometimes he is surprisingly independent. Sometimes I think he got a little lost, but I hope that someday the day will come and the sky will be the limit for him!

És ami az oldalt illeti: maszkoló folyadékkal elkészítettem a hőlégballon keretét, vízfestékkel festettem, végül a rászáradt „maszkot” leszedtem és a fehér keretet végigvarrtam. A chipit pedig aranyra színeztem. Ennyi! 🙂

About the layout: first I drew the balloon with masking fluid, I painted it with water colour, and as the masking fluid was dry, I picked it off and sewed the white frame. I coloured the chipboard balloon gold. That's it! 🙂

1-IMG_6202-1 2-IMG_6205-1 3-IMG_6207-1 4-IMG_6227-1 5-IMG_6228-1 6-IMG_6232-1 7-IMG_6233-1

Felhasznált termékek/Supplies:

Óriás hőlégballon/ huge baloon chipboard – http://www.noicsizma.hu/termek/orias-holegballon-1232

pici csillagom/little star chipboards – http://www.noicsizma.hu/termek/pici-csillagom-734 mini

hőlégballonok/ small baloons : http://www.noicsizma.hu/termek/holegballonok-1236

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!